Як варити пельмені правильно? На це питання в кожного своя відповідь. Хтось каже, що треба кидати їх в окріп, інші дотримуються протилежної думки. В будь-якому випадку є суттєва різниця в підході, передають Патріоти України.
Якщо ви раніше кидали варити пельмені кидати виключно в окріп, тоді розкажемо ще один метод, який практикують люди.
Для початку рекомендують покласти пельмені в холодну воду на кілька хвилин. Потім доводять воду до 50 градусів і перекладають пельмені варитися.
На думку господинь, які так роблять, метод допомагає пельменям не злипнутися та розваритися. Варто зауважити, що багато чого залежить від помішування. Якщо ви цього не будете робити, то будь-які пельмені злипнуться.
Часто радять для м’якості замочувати печінку в молоці. Насправді така порада ніяк не вплине на м’якість й ніжність печінки, а тільки прибере неприємну гіркоту, передають Патріоти України. Для того, щоб печінка вийшла ніжною, м’якою й танула у роті, пот...
Пюре, приготоване з дотриманням усіх наведених нижче рекомендацій, здатне дати фору ресторанній страві, передають Патріоти України. 1. Перше, на що варто звернути увагу, яку картоплю ви використовуватимете. Для пюре підійде картопля, яка гарно розварює...