Варто знати! Чому не рекомендують кидати пельмені в окріп

Як варити пельмені правильно? На це питання в кожного своя відповідь. Хтось каже, що треба кидати їх в окріп, інші дотримуються протилежної думки. В будь-якому випадку є суттєва різниця в підході, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви раніше кидали варити пельмені кидати виключно в окріп, тоді розкажемо ще один метод, який практикують люди.

Для початку рекомендують покласти пельмені в холодну воду на кілька хвилин. Потім доводять воду до 50 градусів і перекладають пельмені варитися.

На думку господинь, які так роблять, метод допомагає пельменям не злипнутися та розваритися. Варто зауважити, що багато чого залежить від помішування. Якщо ви цього не будете робити, то будь-які пельмені злипнуться.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...