Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України.
Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони швидко зіпсуються. У холодильник банани класти не рекомендується, там вони чорніють, але й світла їх краще не залишати. За низьких і високих температур ці плоди зберігаються недовго.
Оптимальним варіантом для зберігання бананів є комора або нижня полиця кухонної шафки.Щоб банани зберігалися довше, необхідно розділити зв’язку і обернути плодоніжку кожного банану харчовою плівкою або фольгою. Якщо ви хочете, щоб банани, навпаки, дозріли, їх потрібно тримати у світлому теплому місці, але не під прямим сонячним промінням.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...