Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир. Іноді з такою проблемою може зіткнутися будь-яка господиня. Які недоліки в процесі приготування до цього призводять, передають Патріоти України.
Досвідчений кулінар чудово пам’ятає, що для страви варто вибирати максимально якісний продукт. Якщо він з якоїсь причини виявився надто мокрим, то готувати сирники не варто.
Надлишок рідини може спровокувати процес прилипання блюда до сковорідки. У такому разі не допоможе навіть панірування.
Деякі господині не хочуть “обтяжувати” дієтичні сирники пшеничним борошном та іншою паніровкою, щоб страва залишалася корисною.
Результат очевидний – без панірування навіть ідеальні сирники липнуть до сковороди.
Невелика кількість борошна страву не зіпсує, а ось її відсутність негативно вплине на якість сирників.
Сирники не можна смажити на холодній сковорідці, інакше вони точно прилипнуть і розваляться, тому обов’язково прогрівайте начиння.
Варто пам’ятати про те, що прогрівання відбувається разом з маслом, інакше вони відрізнятимуться по температурному режиму.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...