Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України.
Відправляти в тісто такий кисломолочний продукт ні в якому разі не можна – зробити його щільним все одно не вийде. Тому сир не тільки перетирають через сито для однорідності, але і обов’язково віджимають. Як тільки ви позбудетеся від зайвої рідини, можна приступати до роботи з тістом.
Якщо ви хочете приготувати більш солодке блюдо, то вам просто необхідно приготувати смачний соус для сирників. Через надлишок цукру сир прилипне до сковороди, через що самі сирники розваляться. Цукор слід додавати згідно рецепту.
Сир сам по собі є дуже вологим продуктом. Часто для нейтралізації цієї властивості використовується борошно, але з цієї причини страва може мати консистенцію гуми. Тому варто звернути увагу на манку. Вона відмінно впорається з надлишком вологи, а також допоможе стати сирниками смачними і пишними.
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...