Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки, передають Патріоти України.
Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жиру.
Але досвідчені кулінари в таких випадках йдуть на одну маленьку хитрість і додають додатковий компонент до рибного фаршу.Йдеться про сало.
Далі котлети можна готувати за класичним рецептом. Для цього потрібно перемолоти в м’ясорубці ще одну цибулину. Також слід додати перець, сіль та улюблені спеції для яскравішого смаку.
Щоб страва під час смаження не розвалювалася, то не буде зайвим яйце. Як тільки котлети будуть сформовані, то всередину бажано покласти шматочок замороженого вершкового масла. Потім їх потрібно обваляти в панірувальних сухарях. Після цього можна приступати до смаження на попередньо розігрітій сковороді.
Зі звичайних інгредієнтів і завдяки простим діям виходить справжній делікатес, передають Патріоти України. Економні господині підрахували, що приготувати паштет з курячої печінки значно дешевше ніж придбати магазинний. А на смак – значно смачніший. Го...
Ці кулінарні трюки допоможуть зварити смачну картоплю навіть без додавання вершкового масла, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно під час приготування картоплі додається вершкове масло, це робить страву насиченою, ароматною та ніж...