Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних рубаних котлет із філе, з помідорами і сметаною.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе і помідор нарізати на маленькі шматочки. Додати сметану, яйце, спеції та борошно. Перемішати до однорідності.
2. Викладаємо котлети на застелене пергаментом деко по 2 ст. л. (якщо хочете зробити менше, тоді по 1 ст. л.), викласти зверху натертий сир і випікати 35 хвилин за 200С.
3. Якщо хочете, щоб була золотиста скоринка, наприкінці приготування увімкніть режим гриля на кілька хвилин!
Кава - це не просто улюблений напій мільйонів, а й справжній джерело корисних речовин. Але чи всі види кави однаково корисні? Експерти впевнені: вибір правильного сорту та способу приготування може значно вплинути на ваше здоров’я, передають Патріоти У...
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...