Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних рубаних котлет із філе, з помідорами і сметаною.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500 г
  • Помідор – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Сметана 20% – 2 ст.л
  • Борошно – 2 ст.л (без гірки)
  • Сир твердий – 200 г
  • Сушений часник – 2 ч.л
  • Копчена паприка – 1 ч.л
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Куряче філе і помідор нарізати на маленькі шматочки. Додати сметану, яйце, спеції та борошно. Перемішати до однорідності.

2. Викладаємо котлети на застелене пергаментом деко по 2 ст. л. (якщо хочете зробити менше, тоді по 1 ст. л.), викласти зверху натертий сир і випікати 35 хвилин за 200С.

3. Якщо хочете, щоб була золотиста скоринка, наприкінці приготування увімкніть режим гриля на кілька хвилин!

Тільки факти: Що буде, якщо їсти по два ябука кожного дня

неділя, 22 червень 2025, 19:09

Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:

Не робіть так! Через яку поширену помилку печінка виходить жорсткою

неділя, 22 червень 2025, 17:14

Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...