
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних рубаних котлет із філе, з помідорами і сметаною.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе і помідор нарізати на маленькі шматочки. Додати сметану, яйце, спеції та борошно. Перемішати до однорідності.
2. Викладаємо котлети на застелене пергаментом деко по 2 ст. л. (якщо хочете зробити менше, тоді по 1 ст. л.), викласти зверху натертий сир і випікати 35 хвилин за 200С.
3. Якщо хочете, щоб була золотиста скоринка, наприкінці приготування увімкніть режим гриля на кілька хвилин!
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.