
Пшоняна каша – відмінний гарнір для м’яса, птиці чи овочів. Зварена на молоці, вона може послужити і дуже ніжною і смачною основною стравою. Однак іноді покуштувавши кашу, приготовлену з пшона, в роті залишається неприємний гіркий присмак, передають Патріоти України.
Причина, через яку продукт починає гірчити, полягає в присутності гірких рослинних олій. Забрати гіркоту можна, провівши попередню обробку крупи перед тим, як використовувати її в приготуванні страви.
Для цього помістіть зернятка у зручну ємність та залийте теплою водою. Залишіть пшоно на деякий час, після чого злийте воду і повторіть цю процедуру ще раз.
Ви зрозумієте, що пшоно практично готове до вживання після того, як вода стане прозорою. Після цього крупу слід пересипати в сито і залити окропом. Це допоможе видалити із продукту зайві речовини. Завдяки такій обробці пшоно перестане гірчити, і каша вийде дуже смачною.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...