На полицях в магазині стільки поставлено банок з ікрою, що очі розбігаються. І дешева, і дорога, і безліч в середньому ціновому сегменті. Залишається тільки вгадувати, що з того всього дійсно їстівне, передають Патріоти України.
В магазині ви не скуштуєте та не дізнаєтесь нічого путнього про ікру, яку купляєте. Перевірити справжність можна буде тільки вдома.
Покладіть трохи ікри в стопку чи склянку та налийте окріп. Повинен з’явитися білий колір. Вода стане каламутна, бо натуральний білок згорнеться.
Якщо вода залишилася прозорою, а на ній плавають трохи олійні плямки, перед вами підробка. Звичайно, прикро, якщо купляли за чималі кошти, але тепер ви знаєте спосіб дізнатися про оригінальність продукту.
Є ще один метод перевірки. Викладіть кілька ікринок на блюдце. Розчавіть їх ложкою. Капніть перекис на ці ікринки. Якщо справжні, вони побіліють, бо піде реакція з білкою. Якщо ні, будуть просто штучні ікринки в прозорому перекисі.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...