На полицях в магазині стільки поставлено банок з ікрою, що очі розбігаються. І дешева, і дорога, і безліч в середньому ціновому сегменті. Залишається тільки вгадувати, що з того всього дійсно їстівне, передають Патріоти України.
В магазині ви не скуштуєте та не дізнаєтесь нічого путнього про ікру, яку купляєте. Перевірити справжність можна буде тільки вдома.
Покладіть трохи ікри в стопку чи склянку та налийте окріп. Повинен з’явитися білий колір. Вода стане каламутна, бо натуральний білок згорнеться.
Якщо вода залишилася прозорою, а на ній плавають трохи олійні плямки, перед вами підробка. Звичайно, прикро, якщо купляли за чималі кошти, але тепер ви знаєте спосіб дізнатися про оригінальність продукту.
Є ще один метод перевірки. Викладіть кілька ікринок на блюдце. Розчавіть їх ложкою. Капніть перекис на ці ікринки. Якщо справжні, вони побіліють, бо піде реакція з білкою. Якщо ні, будуть просто штучні ікринки в прозорому перекисі.
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...