Не чекайте святкового настрою — приготуйте його своїми руками. Обіцяємо, цей десерт здатний творити дива і робити щасливими всіх, хто його спробує, зазначають Патріоти України.
Збити яєчні жовтки з цукром. Додати топлене масло, все добре збовтати. Додати терту цедру лимона.
Змішати борошно, розпушувач, додати до решти інгредієнтів, перемішати до однорідної маси.
Розділити тісто на дві рівні частини, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
Збити яєчні білки, змішати їх з йогуртом. Додати цукор і борошно.
Форму змастити, присипати борошном. Викласти перший шар тіста.
Зверху — шар начинки з йогурту, а потім накрити другим шаром тіста — його потрібно натерти на тертці.
Поставити пиріг у розігріту до 180°C духовку і випікати 35 хвилин. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою, нарізати і подавати. Смачного!
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...