Не чекайте святкового настрою — приготуйте його своїми руками. Обіцяємо, цей десерт здатний творити дива і робити щасливими всіх, хто його спробує, зазначають Патріоти України.
Збити яєчні жовтки з цукром. Додати топлене масло, все добре збовтати. Додати терту цедру лимона.
Змішати борошно, розпушувач, додати до решти інгредієнтів, перемішати до однорідної маси.
Розділити тісто на дві рівні частини, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
Збити яєчні білки, змішати їх з йогуртом. Додати цукор і борошно.
Форму змастити, присипати борошном. Викласти перший шар тіста.
Зверху — шар начинки з йогурту, а потім накрити другим шаром тіста — його потрібно натерти на тертці.
Поставити пиріг у розігріту до 180°C духовку і випікати 35 хвилин. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою, нарізати і подавати. Смачного!
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...