Не чекайте святкового настрою — приготуйте його своїми руками. Обіцяємо, цей десерт здатний творити дива і робити щасливими всіх, хто його спробує, зазначають Патріоти України.
Збити яєчні жовтки з цукром. Додати топлене масло, все добре збовтати. Додати терту цедру лимона.
Змішати борошно, розпушувач, додати до решти інгредієнтів, перемішати до однорідної маси.
Розділити тісто на дві рівні частини, загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
Збити яєчні білки, змішати їх з йогуртом. Додати цукор і борошно.
Форму змастити, присипати борошном. Викласти перший шар тіста.
Зверху — шар начинки з йогурту, а потім накрити другим шаром тіста — його потрібно натерти на тертці.
Поставити пиріг у розігріту до 180°C духовку і випікати 35 хвилин. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою, нарізати і подавати. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...