Сінабони зазвичай готують саме взимку. Таку випічку часто дарують рідним та пригощають гостей на свята. Щось по-особливому тепле та затише є в таких булочках: приємний аромат кориці, солодка білосніжна помадка та пухке ніжне тісто. Але щоб текстура вийшла саме такою, варто знати одну з найелементарніших технологій приготування десерту. Смачні сінабони приготувала відома гумористка Ірина Микитюк (ircya_newfran). Простий рецепт вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для помадки:
Спосіб приготування:
1. В теплому молоці розчинити дріжджі з однією чайною ложкою цукру.
2. Залишити на 10-15 хв в теплому місці.
3. Збити разом яйця та цукор. Таку суміш додати у дріжджі, зробити масу однорідною. Засипати половину борошна, перемішати. Додати розтоплене вершкове масло.
4. Додати решту борошна, місити тісто 7-10 хвилин. Продовжувати до того моменту, поки маса не почне відставати від рук, не стане м‘якою та еластичною.
5. Накрити тарілку плівкою або рушником.
6. Відставити в тепле місце на 1 годину.
7. Добре розкатати прямокутником.
8. Змастити тісто м‘яким вершковим маслом, не зачепивши 2 см країв тіста.
9. Зверху посипати сумішшю цукру і кориці.
10. Скрутити в рулет. Порізати на булочки товщиною 4-5 см.
11. Викласти на змащений маслом пергамент.
12. Накрити рушником і залишити на пів години в теплому місці.
13. Випікати 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
14. Для помадки збити всі інгредієнти.
15. Нею полити готові булочки.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...