Вдасться із першого разу: Рецепт ніжного і повітряного сирного суфле у духовці

Більшість вважає, що сирне суфле – це досить непроста та примхлива страва.Але, якщо використовувати якісні продукти та дотримуватися пропорцій, то вона з легкістю вдасться з першого разу. Як результат – отримаєте незвичайний смаколик до чаю або ситний сніданок. Рецептом сирного суфле поділилася фудблогерка Марія (nyam_pp) в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир 1% – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • кефір 1% – 100 мл
  • борошно рисове – 30 г
  • твердий сир 30% – 150 г
  • розпушувач – 1\2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Яйця збити з кефіром.

2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.

3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.

4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.

5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...