Вдасться із першого разу: Рецепт ніжного і повітряного сирного суфле у духовці

Більшість вважає, що сирне суфле – це досить непроста та примхлива страва.Але, якщо використовувати якісні продукти та дотримуватися пропорцій, то вона з легкістю вдасться з першого разу. Як результат – отримаєте незвичайний смаколик до чаю або ситний сніданок. Рецептом сирного суфле поділилася фудблогерка Марія (nyam_pp) в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир 1% – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • кефір 1% – 100 мл
  • борошно рисове – 30 г
  • твердий сир 30% – 150 г
  • розпушувач – 1\2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Яйця збити з кефіром.

2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.

3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.

4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.

5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

Розставлено крапки над "і": Що відбувається з організмом, якщо їсти розігріту картоплю

четвер, 27 листопад 2025, 5:40

Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...