Вдасться із першого разу: Рецепт ніжного і повітряного сирного суфле у духовці

Більшість вважає, що сирне суфле – це досить непроста та примхлива страва.Але, якщо використовувати якісні продукти та дотримуватися пропорцій, то вона з легкістю вдасться з першого разу. Як результат – отримаєте незвичайний смаколик до чаю або ситний сніданок. Рецептом сирного суфле поділилася фудблогерка Марія (nyam_pp) в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир 1% – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • кефір 1% – 100 мл
  • борошно рисове – 30 г
  • твердий сир 30% – 150 г
  • розпушувач – 1\2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Яйця збити з кефіром.

2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.

3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.

4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.

5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

Є секрет! Як приготувати сирники, як у ресторані - пишні та високі

неділя, 23 лютий 2025, 11:07

Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...

А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

неділя, 23 лютий 2025, 10:09

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...