Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яйця збити з кефіром.
2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.
3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.
4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.
5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...