Вдасться із першого разу: Рецепт ніжного і повітряного сирного суфле у духовці

Більшість вважає, що сирне суфле – це досить непроста та примхлива страва.Але, якщо використовувати якісні продукти та дотримуватися пропорцій, то вона з легкістю вдасться з першого разу. Як результат – отримаєте незвичайний смаколик до чаю або ситний сніданок. Рецептом сирного суфле поділилася фудблогерка Марія (nyam_pp) в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир 1% – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • кефір 1% – 100 мл
  • борошно рисове – 30 г
  • твердий сир 30% – 150 г
  • розпушувач – 1\2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Яйця збити з кефіром.

2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.

3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.

4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.

5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...