Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яйця збити з кефіром.
2. Додати кисломолочний сир та перемішати до однорідності.
3. Натерти на тертці твердий сир та додати до маси. Перемішати.
4. Додати борошно, розпушувач та дрібку солі.
5. Випікати у духовці при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...
Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України. Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, виклад...