Якщо потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю або раптових гостей, приготуйте рум'яне та ніжне куряче філе з лимоном. Для створення кулінарного шедевра знадобиться дуже мало продуктів і всього 15 хвилин часу. Подавати обсмажену курячу грудку можна з будь-яким гарніром, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Поставте на плиту сковороду з товстим дном, щоб вона розігрілася, налийте трохи оливкової олії і поставте вогонь на середній рівень. В окремій мисці змішайте паприку, кмин і куркуму, додайте сіль.
Курячі грудки, можна разом зі шкіркою, добре вимийте і обсушіть паперовими рушниками. Акуратно відокремте філе від кісточки. З усіх боків натріть сумішшю спецій.
Перекладіть шматочки філе на сковороду шкіркою вниз. Щільно притисніть виделкою м'ясо до дна і викладіть кружечки лимона. Коли грудка підрум'яниться, накрийте сковороду листом харчової фольги і притисніть кришкою меншою по діаметру.
Відправте сковороду з курячим філе запікатися в духовку на десять хвилин. Потім переверніть грудку, полийте лимонним соком і знову поверніть у духовку на кілька хвилин. Готове куряче м'ясо перекладіть на тарілку, полийте соком зі сковороди та подавайте з відвареним рисом, овочами чи картопляним пюре. Смачного!
Досвідчені господині знають, що приготувати холодець смачний, прозорий, ароматний і так, щоб загустів добре, не так просто. Але якщо користуватися порадами для приготування ідеального холодцю, то у вас точно вийде, передають Патріоти України. Бажано, ...
Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий с...