
Якщо потрібно швидко і смачно нагодувати сім'ю або раптових гостей, приготуйте рум'яне та ніжне куряче філе з лимоном. Для створення кулінарного шедевра знадобиться дуже мало продуктів і всього 15 хвилин часу. Подавати обсмажену курячу грудку можна з будь-яким гарніром, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Поставте на плиту сковороду з товстим дном, щоб вона розігрілася, налийте трохи оливкової олії і поставте вогонь на середній рівень. В окремій мисці змішайте паприку, кмин і куркуму, додайте сіль.
Курячі грудки, можна разом зі шкіркою, добре вимийте і обсушіть паперовими рушниками. Акуратно відокремте філе від кісточки. З усіх боків натріть сумішшю спецій.
Перекладіть шматочки філе на сковороду шкіркою вниз. Щільно притисніть виделкою м'ясо до дна і викладіть кружечки лимона. Коли грудка підрум'яниться, накрийте сковороду листом харчової фольги і притисніть кришкою меншою по діаметру.
Відправте сковороду з курячим філе запікатися в духовку на десять хвилин. Потім переверніть грудку, полийте лимонним соком і знову поверніть у духовку на кілька хвилин. Готове куряче м'ясо перекладіть на тарілку, полийте соком зі сковороди та подавайте з відвареним рисом, овочами чи картопляним пюре. Смачного!
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...