Що може бути краще зігрівального затишного супу на вечерю? Тільки суп, який ще й легко приготувати. На цей, італійський із сосисками, знадобиться 30 хвили, а нагодувати вдасться чотирьох одразу, передають Патріоти України.
Інгредієнти на чотири порції:
- 1 ст. л. оливкової олії;
- 200 г сосисок чи ковбаси;
- 1 невелика цибулина, нарізана кубиками;
- 2 зубчики часнику, подрібнених;
- щіпка пластівців червоного перцю;
- 1 банку помідорів у власному соку;
- 1,5 л курячого бульйону;
- 150 г макаронів;
- 300 г стручкової квасолі;
- пармезан для подачі;
- сіль, перець – за смаком.
Як приготувати:
- Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте нарізані сосиски або ковбасу і злегка обсмажте. Перекладіть на тарілку.
- Додайте цибулю, часник і пластівці червоного перцю в ту ж каструлю і готуйте близько п'яти хвилин, доки цибуля не стане м'якою. Додайте помідори та курячий бульйон і доведіть до слабкого кипіння.
- Додайте макарони, варіть шість хвилин, потім додайте зелену квасолю і відкладену ковбасу.
- Варіть на повільному вогні ще близько п'яти хвилин, доки макарони не приготуються, а боби не стануть м'якими.
- Подавайте з тертим пармезаном.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...