Пельмені останнім часом перейшли в розряд страв «низької» кухні через велику поширеність напівфабрикатів. Але страва може стати окрасою сімейної вечері, якщо приготувати пельмені самостійно із заварного тіста за правильним рецептом і вибрати якусь оригінальну начинку. Рецепт тіста для пельменів наводить кулінарний Telegram-канал, зазначають Патріоти України.
Правильне заварне тісто для пельменів
Яйце збити з сіллю. Додати борошно та олію. Воду закип'ятити та влити в суміш. Вимішати ложкою, замісити круте тісто, розкачати.
- Яйце — 1 шт.;
- Борошно — 3 склянки;
- Олія — 1 ст.л.;
- Вода — 1 склянка;
- Сіль.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...