Весь секрет у сухому обсмажуванні! Як зробити гриби ще смачнішими

Смажені гриби – одна з найулюбленіших та найпопулярніших страв, передають Патріоти України.

Найчастіше в процесі приготування лісових дарів таким чином використовується олія.

Однак досвідчені кулінари стверджують – можна обійтися і без цього інгредієнта. Завдяки способу сухої обсмажування гриби вийдуть ще смачнішими і соковитішими.

Оскільки в боровиках та підосиновиках міститься достатня кількість вологи, гриби зможуть одночасно смажитися та тушкуватись у власному соці.

Коли ви помітите, що з грибів виділився сік, потрібно зробити потужність вогню менше і продовжувати обсмажувати лісові гриби, поки вся рідина не випарується.

Після цього дозволяється додати сіль – таку ж кількість, що ви використовуєте при традиційному варіанті обсмажування – і свіжу зелень. Гармонійніше з грибами поєднується петрушка.

Зрештою, настає час для секретного інгредієнта – невеликого шматочка вершкового масла. Масло додається вже наприкінці приготування.

Приготовлені таким чином грибочки вийдуть неймовірно смачними, апетитними та ароматними. Спробуйте!

Лише спробуйте! Цей салат з курячими серцями стане частим гостем на вашому столі

понеділок, 20 січень 2025, 19:14

Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...