Оладки хоча й вважаються простою стравою, проте є нюанси, які впливають на смак та вигляд. Іноді дива не трапляється, і вони не піднімаються, не стають пухкими хмаринками. Пропонуємо вам спробувати оладки за цим рецептом. З ним вони завжди виходять вдалими. Читайте про приготування далі, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Підігрійте кефір. Він повинен бути кімнатної температури. Додайте в нього яйце, цукор та збийте виделкою або вінчиком.
Просійте борошно та вимішайте з кефірно-яєчною масою. Додайте соду та залиште стояти тісто на 15 хвилин.
Зверніть увагу на консистенцію тіста. Для пишних оладок воно повинно бути густим та з ложки падати, а не стікати. З рідкого тіста таких виробів не вийде.
Розігрійте сковороду з олією та смажте оладки до золотистої скоринки. Подавайте з варенням, медом, згущеним молоком чи ягодами. Смачного!
Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...
Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...