
Купуючи курячі яйця, мало хто замислюється над тим, які з них корисніші: білі або коричневі, передають Патріоти України.
Але деякі покупці все ж таки уважніше ставляться до вибору продуктів, вважаючи, що від кольору залежить смак і кількість користі від продукту. Тому треба детальніше розібратися у цьому питанні.
Дехто переконаний, що коричневі яйця – це ознака корисніших та домашніх яєць. Це не так. Колір лише вказує на темне оперення курки, яка його знесла.Насправді забарвлення шкаралупи немає впливу на смак і показник харчової цінності її вмісту. Тут все залежить лише від типу харчування птахів.
Якщо є можливість вибору, краще вибирати домашні яйця.
Вся справа в тому, що кури, які ростуть у більш вільних умовах на заміських ділянках, мають більш насичений і різноманітний раціон, що впливає на смак, кількість корисних елементів у яйцях, а також колір жовтка (він яскравіший). Що стосується фабричних птахів, то їх харчування більш одноманітне, а також найчастіше вони перебувають у стресі. За кольором яєць, ви не зможете дізнатись, яким буде смак і користь продукту.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...