Від них неможливо відірватися! Рецепт смачних дерунів з начинкою

Готуємо смачні та ситні деруни з м'ясом. Щоб деруни виходили смачними та з золотистою скоринкою, потрібно правильно замістити тісто, передають Патріоти України.

Не кидайте борошно відразу в терту картоплю. Це робить тісто на деруни несмачним. Картоплю потрібно натерти виключно на дрібній тертці, дати постояти 5 хвилин, потім обов'язково віджати. Вся непотрібна вода з тіста піде, тоді деруни можна буде ідеально посмажити.

Щоб деруни не прилипали до сковороди, обов'язково її добре розігрійте. Смажити деруни потрібно виключно на хорошій олії.

Як приготувати деруни з м'ясом - рецепт класичний

Вам потрібно:

  • Картопля - до 1 кг
  • Фарш асорті або курячий - 200 гр
  • Яйця - 1-2 шт
  • Борошно - 24 столові ложки
  • Цибуля
  • Кріп
  • Часник - за смаком

Цибулю та картоплю помити, почистити. Цибулю дрібно порізати та обсмажити до золотистого кольору. Далі додати фарш, посолити та обсмажувати з цибулею.

Картоплю натерти на тертці, перекласти в глибоку миску та віджати. Яйце збити з сіллю та влити в картоплю.

Просіяти борошно та додаємо в тісто. В цей час розігріваємо добре сковороду. Замісити тісто на деруни та відразу смажте.

Смажити деруни з кожного боку по 3-5 хвилин. Обов'язково смажити деруни під кришкою, щоб добре пропеклися та мали золотисту скоринку. Подавати деруни з м'ясом та зеленню, полити сметанним соусом з ароматом часнику.

Не відірватися! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

четвер, 2 травень 2024, 16:15

Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися ...

Лише спробуйте! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 2 травень 2024, 15:14

Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...