Готуємо смачні та ситні деруни з м'ясом. Щоб деруни виходили смачними та з золотистою скоринкою, потрібно правильно замістити тісто, передають Патріоти України.
Не кидайте борошно відразу в терту картоплю. Це робить тісто на деруни несмачним. Картоплю потрібно натерти виключно на дрібній тертці, дати постояти 5 хвилин, потім обов'язково віджати. Вся непотрібна вода з тіста піде, тоді деруни можна буде ідеально посмажити.
Щоб деруни не прилипали до сковороди, обов'язково її добре розігрійте. Смажити деруни потрібно виключно на хорошій олії.
Вам потрібно:
Цибулю та картоплю помити, почистити. Цибулю дрібно порізати та обсмажити до золотистого кольору. Далі додати фарш, посолити та обсмажувати з цибулею.
Картоплю натерти на тертці, перекласти в глибоку миску та віджати. Яйце збити з сіллю та влити в картоплю.
Просіяти борошно та додаємо в тісто. В цей час розігріваємо добре сковороду. Замісити тісто на деруни та відразу смажте.
Смажити деруни з кожного боку по 3-5 хвилин. Обов'язково смажити деруни під кришкою, щоб добре пропеклися та мали золотисту скоринку. Подавати деруни з м'ясом та зеленню, полити сметанним соусом з ароматом часнику.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...