Від них неможливо відірватися! Рецепт смачних дерунів з начинкою

Готуємо смачні та ситні деруни з м'ясом. Щоб деруни виходили смачними та з золотистою скоринкою, потрібно правильно замістити тісто, передають Патріоти України.

Не кидайте борошно відразу в терту картоплю. Це робить тісто на деруни несмачним. Картоплю потрібно натерти виключно на дрібній тертці, дати постояти 5 хвилин, потім обов'язково віджати. Вся непотрібна вода з тіста піде, тоді деруни можна буде ідеально посмажити.

Щоб деруни не прилипали до сковороди, обов'язково її добре розігрійте. Смажити деруни потрібно виключно на хорошій олії.

Як приготувати деруни з м'ясом - рецепт класичний

Вам потрібно:

  • Картопля - до 1 кг
  • Фарш асорті або курячий - 200 гр
  • Яйця - 1-2 шт
  • Борошно - 24 столові ложки
  • Цибуля
  • Кріп
  • Часник - за смаком

Цибулю та картоплю помити, почистити. Цибулю дрібно порізати та обсмажити до золотистого кольору. Далі додати фарш, посолити та обсмажувати з цибулею.

Картоплю натерти на тертці, перекласти в глибоку миску та віджати. Яйце збити з сіллю та влити в картоплю.

Просіяти борошно та додаємо в тісто. В цей час розігріваємо добре сковороду. Замісити тісто на деруни та відразу смажте.

Смажити деруни з кожного боку по 3-5 хвилин. Обов'язково смажити деруни під кришкою, щоб добре пропеклися та мали золотисту скоринку. Подавати деруни з м'ясом та зеленню, полити сметанним соусом з ароматом часнику.

Буде дуже смачним! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

п’ятниця, 24 січень 2025, 8:07

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...

Пельмені не розпадуться і будуть смачними: Ось що треба додати в каструлю під час відварювання

п’ятниця, 24 січень 2025, 7:50

Пельмені – улюблена страва багатьох, адже вони не тільки смачні, а й швидкі у приготуванні. Але навіть у такій простій справі є свої тонкощі, які допоможуть зробити пельмені ще смачнішими. Щоб вони не розварювалися, а мали ніжне тісто та соковиту начин...