Готуємо смачні та ситні деруни з м'ясом. Щоб деруни виходили смачними та з золотистою скоринкою, потрібно правильно замістити тісто, передають Патріоти України.
Не кидайте борошно відразу в терту картоплю. Це робить тісто на деруни несмачним. Картоплю потрібно натерти виключно на дрібній тертці, дати постояти 5 хвилин, потім обов'язково віджати. Вся непотрібна вода з тіста піде, тоді деруни можна буде ідеально посмажити.
Щоб деруни не прилипали до сковороди, обов'язково її добре розігрійте. Смажити деруни потрібно виключно на хорошій олії.
Вам потрібно:
Цибулю та картоплю помити, почистити. Цибулю дрібно порізати та обсмажити до золотистого кольору. Далі додати фарш, посолити та обсмажувати з цибулею.
Картоплю натерти на тертці, перекласти в глибоку миску та віджати. Яйце збити з сіллю та влити в картоплю.
Просіяти борошно та додаємо в тісто. В цей час розігріваємо добре сковороду. Замісити тісто на деруни та відразу смажте.
Смажити деруни з кожного боку по 3-5 хвилин. Обов'язково смажити деруни під кришкою, щоб добре пропеклися та мали золотисту скоринку. Подавати деруни з м'ясом та зеленню, полити сметанним соусом з ароматом часнику.
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...