Готуємо смачні та ситні деруни з м'ясом. Щоб деруни виходили смачними та з золотистою скоринкою, потрібно правильно замістити тісто, передають Патріоти України.
Не кидайте борошно відразу в терту картоплю. Це робить тісто на деруни несмачним. Картоплю потрібно натерти виключно на дрібній тертці, дати постояти 5 хвилин, потім обов'язково віджати. Вся непотрібна вода з тіста піде, тоді деруни можна буде ідеально посмажити.
Щоб деруни не прилипали до сковороди, обов'язково її добре розігрійте. Смажити деруни потрібно виключно на хорошій олії.
Вам потрібно:
Цибулю та картоплю помити, почистити. Цибулю дрібно порізати та обсмажити до золотистого кольору. Далі додати фарш, посолити та обсмажувати з цибулею.
Картоплю натерти на тертці, перекласти в глибоку миску та віджати. Яйце збити з сіллю та влити в картоплю.
Просіяти борошно та додаємо в тісто. В цей час розігріваємо добре сковороду. Замісити тісто на деруни та відразу смажте.
Смажити деруни з кожного боку по 3-5 хвилин. Обов'язково смажити деруни під кришкою, щоб добре пропеклися та мали золотисту скоринку. Подавати деруни з м'ясом та зеленню, полити сметанним соусом з ароматом часнику.
Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися ...
Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...