"Від смаку ніжно лоскотатиме у роті!": Клопотенко поділився власним рецептом котлет із індички (відео)

Відомий кулінар Євген Клопотенко поділився власним рецептом приготування котлет з м'яса індика. До складу також входить сир і кінза, які роблять смак цих котлет просто неповторним. Свій рецепт Клопотенко розмістив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Раз на рік навіть Євген Клопотенко ліпить котлети. Ну а що, можу собі дозволити. Котлети (індичі, між іншим) вийшли божественними. Такі, як потрібно. Щоб у роті лоскотало від прекрасного смаку. Тут вся справа в кисломолочному сирі та кінзі", - написав кулінар.

Інгредієнт:

  • Індичий фарш - 500 г
  • Сир 9% - 200-300 г
  • Яйця -1 шт.
  • Кінза свіжа - пучок
  • Сіль, перець - до свого смаку
  • Панірувальні сухарі - для обвалювання

Спосіб приготування

Сир допомагає створити пухнасту структуру котлет, потрібно брати ніжний, а не сухий. У фарш додати сир до свого смаку, яйце, покришити свіжу кінзу, сіль і перець. Гарненько вимішати.

Сформувати з фаршу кульки, обваляти їх в сухарях і обсмажити трохи на сковорідці.

У духовці довести до готовності – при 170 градусах 10 хвилин.

Подавати на стіл разом з аджикою або іншим томатним соусом.

А ви це знали? Для чого досвідчені господині солять лимони

вівторок, 23 квітень 2024, 17:09

Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і ...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою

вівторок, 23 квітень 2024, 16:56

Що робити, щоб паска довго не черствіла, як довше зберегти її свіжою, передають Патріоти України. Розповідаємо, що додавати до пасок під час готування, щоб вони подовше залишались свіжими, ділимося секретами, як їх краще зберігати, щоб вони не зачерств...