Такі відбивні з курячих сердечок, виходять дуже ніжними, м’якими, ароматними. Ви можете використовувати найрізноманітніші спеції і тоді відбивні виходять пікантними, з пряними нотками, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Сердечка промиваємо, видаляємо все зайве, ще раз промиваємо і просушуємо на паперових рушниках.
Кожне сердечко розрізаємо уздовж так. Щоб воно відкрилось.
Відбиваємо сердечка, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
Відбивні спочатку вмочаємо в борошно, потім опускаємо в яєчну масу, потім обвалюємо у сухарях.
Обсмажуємо на невеликій кількості соняшникової олії до рум’яності з усіх боків.
Порада: довго не обсмажуйте, м’ясо тонке, тому довго смажити не потрібно.
При подачі посипаємо нарізаною зеленою цибулею і зеленню, продаємо з аджикою і гострими соусами, гарнірами і салатами.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...