Відбивні з курячих сердечок. Готуються швидко, з’їдаються блискавично

Такі відбивні з курячих сердечок, виходять дуже ніжними, м’якими, ароматними. Ви можете використовувати найрізноманітніші спеції і тоді відбивні виходять пікантними, з пряними нотками, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • курячі сердечка, 500 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сухарі панірувальні, 100 г;
  • борошно, 50 г;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування відбивних

Сердечка промиваємо, видаляємо все зайве, ще раз промиваємо і просушуємо на паперових рушниках.

Кожне сердечко розрізаємо уздовж так. Щоб воно відкрилось.

Відбиваємо сердечка, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.

Яйця збиваємо з сіллю і перцем.

Відбивні спочатку вмочаємо в борошно, потім опускаємо в яєчну масу, потім обвалюємо у сухарях.

Обсмажуємо на невеликій кількості соняшникової олії до рум’яності з усіх боків.

Порада: довго не обсмажуйте, м’ясо тонке, тому довго смажити не потрібно.

При подачі посипаємо нарізаною зеленою цибулею і зеленню, продаємо з аджикою і гострими соусами, гарнірами і салатами.

Не їжте це на ніч! Продукти, які викликають набряки та сповільнюють метаболізм

неділя, 10 серпень 2025, 12:08

Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...

ТОП-13 найпоширеніших міфів про кофеїн: Що насправді кажуть наукові дослідження

неділя, 10 серпень 2025, 11:30

Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...