Такі відбивні з курячих сердечок, виходять дуже ніжними, м’якими, ароматними. Ви можете використовувати найрізноманітніші спеції і тоді відбивні виходять пікантними, з пряними нотками, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Сердечка промиваємо, видаляємо все зайве, ще раз промиваємо і просушуємо на паперових рушниках.
Кожне сердечко розрізаємо уздовж так. Щоб воно відкрилось.
Відбиваємо сердечка, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
Відбивні спочатку вмочаємо в борошно, потім опускаємо в яєчну масу, потім обвалюємо у сухарях.
Обсмажуємо на невеликій кількості соняшникової олії до рум’яності з усіх боків.
Порада: довго не обсмажуйте, м’ясо тонке, тому довго смажити не потрібно.
При подачі посипаємо нарізаною зеленою цибулею і зеленню, продаємо з аджикою і гострими соусами, гарнірами і салатами.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...