
Такі відбивні з курячих сердечок, виходять дуже ніжними, м’якими, ароматними. Ви можете використовувати найрізноманітніші спеції і тоді відбивні виходять пікантними, з пряними нотками, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Сердечка промиваємо, видаляємо все зайве, ще раз промиваємо і просушуємо на паперових рушниках.
Кожне сердечко розрізаємо уздовж так. Щоб воно відкрилось.
Відбиваємо сердечка, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
Відбивні спочатку вмочаємо в борошно, потім опускаємо в яєчну масу, потім обвалюємо у сухарях.
Обсмажуємо на невеликій кількості соняшникової олії до рум’яності з усіх боків.
Порада: довго не обсмажуйте, м’ясо тонке, тому довго смажити не потрібно.
При подачі посипаємо нарізаною зеленою цибулею і зеленню, продаємо з аджикою і гострими соусами, гарнірами і салатами.

Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...