
Цей рецепт вартий того, щоб його приготувати. Пиріг виходить дуже
цікавий і ароматний, а смачний який - не передати словами. Обов'язково
спробуйте і порадуйте своїх домочадців смачною випічкою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти для тіста:
- 100 грамів вершкового масла
- 80 грамів цукру
- ванільний цукор
- 1 куряче яйце
- щіпка солі
- 1 столова ложка води
- 1 чайна ложка розпушувача
- 250 грамів пшеничного борошна
Для начинки:
- 4 яблука
- 100 грамів горіхів
- 2 столові ложки вівсяних пластівців
- 100 грамів цукру
- 1 чайна ложка кориці
Починаємо приготування:
- У
посуд кладемо вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо
куряче яйце. Все добре перемішуємо, додаємо воду, розпушувач і борошно.
Замішуємо м'яке тісто і перекладаємо в форму для запікання. Формуємо
дно і бортики, а потім відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі
180 градусів протягом 10 хвилин.
- Яблука очищаємо і натираємо на тертці. Подрібнюємо горіхи.
- У
мисці змішуємо горіхи, яблука, вівсяні пластівці, цукор і корицю.
Начинку перекладаємо в підготовлену формочку і знову відправляємо в
духовку.
- Випікаємо пиріг ще 25 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.
Смачного!
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...