Відірватися неможливо! Ароматний горіховий пиріг з корицею - всіма забутий рецепт

Цей рецепт вартий того, щоб його приготувати. Пиріг виходить дуже цікавий і ароматний, а смачний який - не передати словами. Обов'язково спробуйте і порадуйте своїх домочадців смачною випічкою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Необхідні продукти для тіста:

  • 100 грамів вершкового масла
  • 80 грамів цукру
  • ванільний цукор
  • 1 куряче яйце
  • щіпка солі
  • 1 столова ложка води
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 250 грамів пшеничного борошна

Для начинки:

  • 4 яблука
  • 100 грамів горіхів
  • 2 столові ложки вівсяних пластівців
  • 100 грамів цукру
  • 1 чайна ложка кориці

Починаємо приготування:

  1. У посуд кладемо вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо куряче яйце. Все добре перемішуємо, додаємо воду, розпушувач і борошно. Замішуємо м'яке тісто і перекладаємо в форму для запікання. Формуємо дно і бортики, а потім відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.
  2. Яблука очищаємо і натираємо на тертці. Подрібнюємо горіхи.
  3. У мисці змішуємо горіхи, яблука, вівсяні пластівці, цукор і корицю. Начинку перекладаємо в підготовлену формочку і знову відправляємо в духовку.
  4. Випікаємо пиріг ще 25 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.

Смачного!

Не робіть помилок! Як і скільки варити опеньки

середа, 12 листопад 2025, 17:30

Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...

Молоко не для всіх: Кому варто відмовитися від цього продукту

середа, 12 листопад 2025, 8:15

Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...