Представляємо вам рецепт закусочного торта. Готується він на основі вафельних коржів, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
800 грамів курячого філе
150 грамів цибулі
150 грамів моркви
пів чайної ложки каррі
1,5 чайні ложки солі
пів чайної ложки чорного перцю
пів пучка петрушки
3 курячих яйця
4 вафельних коржа
5 столових ложок сметани
100 грамів сиру "Моцарела"
Починаємо приготування:
Куряче філе нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу блендера.
Цибулю
чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до м'яса. Туди ж
кладемо нарізану великими шматочками моркву і перемелюємо до однорідної
маси.
В отриману суміш додаємо сіль, перець, каррі, подрібнену петрушку, курячі яйця (2 шт.) і перемішуємо до однорідної маси.
У сметану додаємо куряче яйце, збиваємо вінчиком.
Беремо
роз'ємну форму для випічки, кладемо один вафельний корж, зверху трохи
начинки, потім корж і знову начинку. На останній корж виливаємо сметанну
заливку.
Ставимо все в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.
Через
відведений час торт дістаємо, присипаємо подрібненим сиром і знову
ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин, а потім дістаємо, виймаємо з
форми і подаємо до столу.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...