Мрієте приготувати неймовірно соковиті чебуреки, з яких буде випливати сік? Так легко! Досить слідувати інструкції. Нам знадобляться два секретних інгредієнти, які зроблять начинку виробів надзвичайно соковитою, як у кращій чебуречній вашого містаЮ зазначають Патріоти України.
Від чого залежить соковитість начинки
Для приготування соковитої начинки обов’язково повинна бути використана рідина: вода (в ідеалі — газована), кефір, молоко, а також м’ясний або овочевий бульйон (попередньо охолоджений).
Що потрібно для фаршу
"Насамперед я мию і обсушую м’ясо, після чого нарізаю його на великі кубики і складаю в чашу блендера. Туди ж відправляю шматочки сала, цей інгредієнт надає додаткову соковитість начинці. Обидва інгредієнта подрібнюю.
Окремо натираю на крупній тертці цибулю, а потім відправляю його в м’ясну масу. Туди ж додаю дрібно порізану петрушку, перець і сіль. Перемішую, а потім потихеньку вливаю воду (важливо, щоб до моменту використання в ній було якомога більше газів).
Отриману масу я вимішую до повної однорідності, кожен раз роблю це руками. Готова начинка повинна вийти досить рідкою.
Начинка майже готова, тепер потрібно дати їй настоятися. Для цього я відправляю тару з нею в холодильник на годину. За цей час фарш прийме більш густу консистенцію. Якщо хочете використовувати додаткові спеції, можете додавати їх на фінальному етапі", - йдеться в блозі.
Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ре...
Цвітна капуста є корисним овочем, який має бути на столі у дорослих і дітей. Вона покращує роботу серцево-судинної системи, лікує розлади шлунку та є потужним джерелом рослинного білка, клітковини та жирних кислот Омега-3. Пропонуємо вам смачну та елег...