Відкусите шматочок, сік стікатиме. А ви знали, що додати в чебуречний фарш, щоб він був неймовірно соковитим і ніжним

Мрієте приготувати неймовірно соковиті чебуреки, з яких буде випливати сік? Так легко! Досить слідувати інструкції. Нам знадобляться два секретних інгредієнти, які зроблять начинку виробів надзвичайно соковитою, як у кращій чебуречній вашого містаЮ зазначають Патріоти України.

Від чого залежить соковитість начинки

Для приготування соковитої начинки обов’язково повинна бути використана рідина: вода (в ідеалі — газована), кефір, молоко, а також м’ясний або овочевий бульйон (попередньо охолоджений).

Що потрібно для фаршу

  • свинину — 600 г;
  • сильногазована воду — 300 мл;
  • свиняче сало — 110 г;
  • зелень петрушки — 30 г;
  • цибуля — 300 г;
  • сіль — 0,5 ч. л.

Як приготувати соковиту начинку

"Насамперед я мию і обсушую м’ясо, після чого нарізаю його на великі кубики і складаю в чашу блендера. Туди ж відправляю шматочки сала, цей інгредієнт надає додаткову соковитість начинці. Обидва інгредієнта подрібнюю.

Окремо натираю на крупній тертці цибулю, а потім відправляю його в м’ясну масу. Туди ж додаю дрібно порізану петрушку, перець і сіль. Перемішую, а потім потихеньку вливаю воду (важливо, щоб до моменту використання в ній було якомога більше газів).

Отриману масу я вимішую до повної однорідності, кожен раз роблю це руками. Готова начинка повинна вийти досить рідкою.

Начинка майже готова, тепер потрібно дати їй настоятися. Для цього я відправляю тару з нею в холодильник на годину. За цей час фарш прийме більш густу консистенцію. Якщо хочете використовувати додаткові спеції, можете додавати їх на фінальному етапі", - йдеться в блозі.

А ви це знали? Зберігання зелені в банці - простий спосіб продовжити свіжість до 10 днів

субота, 21 червень 2025, 13:05

У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...

Оцінять всі! Як приготувати смачні котлети з грибів

субота, 21 червень 2025, 12:12

Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...