Такі красиві слойки цілком реально приготувати буквально за пів години. Переконайтеся в цьому самі, подивившись наш рецепт, зазначають Патріоти України.
Виходять вони шалено смачні та хрусткі, з начинкою з ніжної груші. Тільки готуйте відразу подвійну порцію, адже розлітаються вони за лічені секунди.
Це відмінна випічка до вечірнього чаювання в колі сім'ї.
Інгредієнти:
Приготування:
Розморожене тісто потрібно трохи розкачати і розділити на 4 частини. У кожному з квадратів зробити надрізи у вигляді меншого квадрата, відступивши від краю 1 сантиметр. Перекласти тісто на деко. Груші нарізати тонкими скибочками і викласти в середину квадрата.
Посипати слойки цукром і покласти невеликі шматочки масла зверху. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
Готові слойки змастити сумішшю окропу і абрикосового джему.
Приємного апетиту!
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...