Відмінна випічка до чаювання! Грушеві слойки, які розлітаються за лічені хвилини

Такі красиві слойки цілком реально приготувати буквально за пів години. Переконайтеся в цьому самі, подивившись наш рецепт, зазначають Патріоти України.

Виходять вони шалено смачні та хрусткі, з начинкою з ніжної груші. Тільки готуйте відразу подвійну порцію, адже розлітаються вони за лічені секунди.

Це відмінна випічка до вечірнього чаювання в колі сім'ї.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 2 груші
  • 2 столові ложки цукру
  • 40 грамів вершкового масла
  • 2 столові ложки абрикосового джему
  • 1 столова ложка окропу

Приготування:

Розморожене тісто потрібно трохи розкачати і розділити на 4 частини. У кожному з квадратів зробити надрізи у вигляді меншого квадрата, відступивши від краю 1 сантиметр. Перекласти тісто на деко. Груші нарізати тонкими скибочками і викласти в середину квадрата.

Посипати слойки цукром і покласти невеликі шматочки масла зверху. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.

Готові слойки змастити сумішшю окропу і абрикосового джему.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...