
Такі красиві слойки цілком реально приготувати буквально за пів години. Переконайтеся в цьому самі, подивившись наш рецепт, зазначають Патріоти України.
Виходять вони шалено смачні та хрусткі, з начинкою з ніжної груші. Тільки готуйте відразу подвійну порцію, адже розлітаються вони за лічені секунди.
Це відмінна випічка до вечірнього чаювання в колі сім'ї.
Інгредієнти:
Приготування:
Розморожене тісто потрібно трохи розкачати і розділити на 4 частини. У кожному з квадратів зробити надрізи у вигляді меншого квадрата, відступивши від краю 1 сантиметр. Перекласти тісто на деко. Груші нарізати тонкими скибочками і викласти в середину квадрата.
Посипати слойки цукром і покласти невеликі шматочки масла зверху. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
Готові слойки змастити сумішшю окропу і абрикосового джему.
Приємного апетиту!
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...