Відмінна випічка до чаювання! Грушеві слойки, які розлітаються за лічені хвилини

Такі красиві слойки цілком реально приготувати буквально за пів години. Переконайтеся в цьому самі, подивившись наш рецепт, зазначають Патріоти України.

Виходять вони шалено смачні та хрусткі, з начинкою з ніжної груші. Тільки готуйте відразу подвійну порцію, адже розлітаються вони за лічені секунди.

Це відмінна випічка до вечірнього чаювання в колі сім'ї.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 2 груші
  • 2 столові ложки цукру
  • 40 грамів вершкового масла
  • 2 столові ложки абрикосового джему
  • 1 столова ложка окропу

Приготування:

Розморожене тісто потрібно трохи розкачати і розділити на 4 частини. У кожному з квадратів зробити надрізи у вигляді меншого квадрата, відступивши від краю 1 сантиметр. Перекласти тісто на деко. Груші нарізати тонкими скибочками і викласти в середину квадрата.

Посипати слойки цукром і покласти невеликі шматочки масла зверху. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.

Готові слойки змастити сумішшю окропу і абрикосового джему.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...