
Ці гострі огірочки на зиму - це справжня знахідка. Вони обов'язково займуть найголовніше місце на будь-якому святковому столі. Час приготування 1 година 10 хвилин, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Свіжі огірки 2,5-3 кг.
Зубчик часнику 4 шт.
Гострий перчик 1 шт.
Перець духмяний горошок 5 шт.
Лавровий лист 4 шт.
Насіння горчиці 1 ч. л.
Оцет 9%
Цукор
Сіль
2-3 літрові банки
Приготування:
Свіжі огірочки добре промити і обсушити.
Приготувати всі спеції і листя смородини, очищений часник.
Закласти в кожну баночку по 2-3 горошини, по 2 лаврових листа, 2 зубчики часнику, по 1/2 ч. ложки насіння гірчиці і по 2-3 скибочки гострого перцю з насінням.
Зрізати хвостики у огірків і щільно укласти в банки.
Залити окропом і залишити на 20 хвилин. Злити в каструлю воду з банок. Додати цукор і сіль, з розрахунку 2 ст. ложки на літр води цукру і солі.
Добре прокип'ятити і залити маринад в банки. Додати по 2 ст. ложки 9% укусу.
Закрити кришками. Дати охолонути при кімнатній температурі.
Можна зберігати на холоді так і вдома.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...