Відмінна закуска! Гострі огірочки на зиму, які дуже легко готувати

Ці гострі огірочки на зиму - це справжня знахідка. Вони обов'язково займуть найголовніше місце на будь-якому святковому столі. Час приготування 1 година 10 хвилин, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Свіжі огірки 2,5-3 кг.

Зубчик часнику 4 шт.

Гострий перчик 1 шт.

Перець духмяний горошок 5 шт.

Лавровий лист 4 шт.

Насіння горчиці 1 ч. л.

Оцет 9%

Цукор

Сіль

2-3 літрові банки

Приготування:

Свіжі огірочки добре промити і обсушити.

Приготувати всі спеції і листя смородини, очищений часник.

Закласти в кожну баночку по 2-3 горошини, по 2 лаврових листа, 2 зубчики часнику, по 1/2 ч. ложки насіння гірчиці і по 2-3 скибочки гострого перцю з насінням.

Зрізати хвостики у огірків і щільно укласти в банки.

Залити окропом і залишити на 20 хвилин. Злити в каструлю воду з банок. Додати цукор і сіль, з розрахунку 2 ст. ложки на літр води цукру і солі.

Добре прокип'ятити і залити маринад в банки. Додати по 2 ст. ложки 9% укусу.

Закрити кришками. Дати охолонути при кімнатній температурі.

Можна зберігати на холоді так і вдома.

Джерело: Ukr.Media

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...