Відмінна закуска! Гострі огірочки на зиму, які дуже легко готувати

Ці гострі огірочки на зиму - це справжня знахідка. Вони обов'язково займуть найголовніше місце на будь-якому святковому столі. Час приготування 1 година 10 хвилин, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Свіжі огірки 2,5-3 кг.

Зубчик часнику 4 шт.

Гострий перчик 1 шт.

Перець духмяний горошок 5 шт.

Лавровий лист 4 шт.

Насіння горчиці 1 ч. л.

Оцет 9%

Цукор

Сіль

2-3 літрові банки

Приготування:

Свіжі огірочки добре промити і обсушити.

Приготувати всі спеції і листя смородини, очищений часник.

Закласти в кожну баночку по 2-3 горошини, по 2 лаврових листа, 2 зубчики часнику, по 1/2 ч. ложки насіння гірчиці і по 2-3 скибочки гострого перцю з насінням.

Зрізати хвостики у огірків і щільно укласти в банки.

Залити окропом і залишити на 20 хвилин. Злити в каструлю воду з банок. Додати цукор і сіль, з розрахунку 2 ст. ложки на літр води цукру і солі.

Добре прокип'ятити і залити маринад в банки. Додати по 2 ст. ложки 9% укусу.

Закрити кришками. Дати охолонути при кімнатній температурі.

Можна зберігати на холоді так і вдома.

Джерело: Ukr.Media

Смакота! Як приготувати апетитне сало в цибулинні

неділя, 19 січень 2025, 7:14

Всі знають про спосіб фарбування крашанок у цибулинні. Але ним прекрасно можна “пофарбувати” сало, надавши йому апетитного кольору. Готувати просто, а смакує неймовірно, передають Патріоти України. На 1 кг сала або почеревини приготуйте маринад, який с...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...