Простий рецепт пирога з капустою, який ще й можна готувати під час посту.
Пісний пиріг з капустою – відмінний смаколик на сніданок, обід чи вечерю. Він чудово смакує з томатним соком або айраном. Оскільки його легко готувати вдома, з ним справиться навіть підліток, повідомляють Патріоти України.
Рецепт пісного пирога з капустою
Час: 90 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте 400 грамів борошна з сіллю, цукром та дріжджами.
Влийте до сухих інгредієнтів теплу воду та олію. Перемішайте масу.
Додайте ще 50 грамів борошна та замісіть тісто.
Перекладіть тісто в чистий посуд змащений олією та накрийте шаром харчової плівки. Відправте тісто в тепле місце на 60 хвилин.
Дрібно нашаткуйте капусту та перекладіть її в теплу воду. Накрийте кришкою та залишіть на 15 хвилин. Злийте воду з капусти.
Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на грубій тертці.
Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній спочатку цибулю, а далі моркву.
Додайте до овочів капусту та продовжуйте смажити начинку ще 10 – 15 хвилин.
Готову капусту посоліть та поперчіть і перемішайте. Залишіть її охолоджуватися.
Готове тісто розділіть на дві рівні частини.
Розкачайте одну частину тіста, перекладіть у форму для випікання.
Викладіть начинку та накрийте іншою частиною тіста.
Щільно защипніть краї, в середині пирога зробіть отвір для виходу пари.
Випікайте капустяний пиріг протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...