Простий рецепт пирога з капустою, який ще й можна готувати під час посту.
Пісний пиріг з капустою – відмінний смаколик на сніданок, обід чи вечерю. Він чудово смакує з томатним соком або айраном. Оскільки його легко готувати вдома, з ним справиться навіть підліток, повідомляють Патріоти України.
Рецепт пісного пирога з капустою
Час: 90 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте 400 грамів борошна з сіллю, цукром та дріжджами.
Влийте до сухих інгредієнтів теплу воду та олію. Перемішайте масу.
Додайте ще 50 грамів борошна та замісіть тісто.
Перекладіть тісто в чистий посуд змащений олією та накрийте шаром харчової плівки. Відправте тісто в тепле місце на 60 хвилин.
Дрібно нашаткуйте капусту та перекладіть її в теплу воду. Накрийте кришкою та залишіть на 15 хвилин. Злийте воду з капусти.
Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на грубій тертці.
Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній спочатку цибулю, а далі моркву.
Додайте до овочів капусту та продовжуйте смажити начинку ще 10 – 15 хвилин.
Готову капусту посоліть та поперчіть і перемішайте. Залишіть її охолоджуватися.
Готове тісто розділіть на дві рівні частини.
Розкачайте одну частину тіста, перекладіть у форму для випікання.
Викладіть начинку та накрийте іншою частиною тіста.
Щільно защипніть краї, в середині пирога зробіть отвір для виходу пари.
Випікайте капустяний пиріг протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...