Відмовтеся від них! ТОП-6 корисних продуктів, які насправді вбивають здоров'я

Зараз люди почали масово переходити на здорове харчування: менше жирів, більше білків. Ніякого фаст-фуду, але чи знали ви, що так звані корисні продукти також можуть приносити шкоду організму? Видання Eat This назвало такі продукти, передають Патріоти України.

Протеїнові батончики

Протеїн може бути прекрасним засобом підживлення м’язів, але більшість протеїнових батончиків навряд чи є здоровою їжею. Більшість протеїнових батончиків, поміж сої, що здуває живіт, натрію, штучних барвників, цукру та кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, є потенційними саботажниками вашого добробуту. Ці білкові батончики без цукру або з низьким вмістом вуглеводів не краще;Дослідження, опубліковане в Єльському журналі біології та медицини, пов’язує штучні підсолоджувачі, які використовуються для ароматизації багатьох продуктів з низьким вмістом цукру, з підвищеним ризиком збільшення ваг та потягу до цукру.

Кокосова вода-тонік

Відмовтеся від кокосової води. Одна чашка кокосової води зі смаком ананаса містить 15 грамів цукру. Хоча краще пити кокосову воду, ніж газовану воду, нехай фруктовий напій буде частуванням раз на тиждень.

Сухофрукти

Сушені фрукти, якими ви перекушували, могли додати тонни цукру у ваш раціон. Багато сушених фруктів, виготовлені в комерційних цілях, покриті цукром і консервуються з використанням сульфітів, одного з найпоширеніших харчових алергенів.

Дієтична солодка вода

Ваша звичка пити дієтичну газовану воду може бути причиною вашого поганого здоров’я. На додаток до штучних підсолоджувачів, що викликають ожиріння, дієтичні газовані напої насичені карамельним кольором, який, як виявили дослідники Школи громадського здоров’я Джона Хопкінса Bloomberg, є потенційно канцерогенним. Крім того, він має карбонізацію та добавки, що руйнують зубну емаль.

Мигдалеве молоко

Трохи мигдального молока у вашій каві або каші може бути здоровою альтернативою молочним продуктам, але не всі вони однакові. Багато не молочних продуктів насичені цукром, штучними ароматизаторами та карагенаном, що викликають здуття живота, що робить їх рецептом для дрібної середини.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...