Відомий кулінар поділився рецептом сирних пончиків - готуються швидко і легко!

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирних пончиків. Спосіб приготування цих пончиків дуже простий і як зазначив кулінар, раніше він такого не готував. Рецепт однієї з передплатниць Ярославський розмістив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнт

  • Сир 250 г
  • Яйце 1 шт. + 1 жовток
  • Цукор 85 г
  • Ванільний цукор 10 г
  • Борошно 145 г
  • Розпушувач 10 г
  • Соняшникова олія для фритюру

Спосіб приготування

Як зазначає кулінар, сир краще брати домашній - жирністю 9-15%. Його потрібно віджати від зайвої ваги, через рушник або марлю. Масло для фритюру має бути без запаху.

Сир потрібно змішати з яйцем, жовтком і цукром. Перетерти в однорідну масу.

У борошно потрібно додати розпушувач, перемішати та додати в сир. Розкачати м'яке тісто.

За допомогою рослинної олії розкачати на столі та сформувати бублики.

Масло розігріти до 180 градусів і смажити в ньому бублики з двох сторін, періодично перевертаючи їх шумівкою. Виймати на паперові рушники, посипати цукром.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...