Відомий кулінар поділився рецептом сирних пончиків - готуються швидко і легко!

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирних пончиків. Спосіб приготування цих пончиків дуже простий і як зазначив кулінар, раніше він такого не готував. Рецепт однієї з передплатниць Ярославський розмістив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнт

  • Сир 250 г
  • Яйце 1 шт. + 1 жовток
  • Цукор 85 г
  • Ванільний цукор 10 г
  • Борошно 145 г
  • Розпушувач 10 г
  • Соняшникова олія для фритюру

Спосіб приготування

Як зазначає кулінар, сир краще брати домашній - жирністю 9-15%. Його потрібно віджати від зайвої ваги, через рушник або марлю. Масло для фритюру має бути без запаху.

Сир потрібно змішати з яйцем, жовтком і цукром. Перетерти в однорідну масу.

У борошно потрібно додати розпушувач, перемішати та додати в сир. Розкачати м'яке тісто.

За допомогою рослинної олії розкачати на столі та сформувати бублики.

Масло розігріти до 180 градусів і смажити в ньому бублики з двох сторін, періодично перевертаючи їх шумівкою. Виймати на паперові рушники, посипати цукром.

Чи можна пити молоко після 30 років? Правда, яка вас здивує

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 11:13

Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....

Продукти, у яких найбільше прихованої солі - і ви навіть не здогадуєтесь!

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 9:15

Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...