
Приготувати літній вінегрет зі свіжими огірком і капустою не складе
труднощів навіть малодосвідченій господині. Цей салат можна зробити з
різними інгредієнтами. Він дуже ситний і при цьому не псує фігуру, тому
що складається з корисних овочів. Це справжнє джерело вітамінів,
мінералів і антиоксидантів, які так корисні для здоров'я, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Вінегрет літній з капустою, огірками і лимонами
Інгредієнти:
- лимони на свій смак;
- цукор за смаком;
- сіль на свій смак;
- олія рослинна в кількості 3 столові ложки;
- буряк близько 2 штук середнього розміру;
- один свіжий огірок;
- одна ріпчаста цибуля;
- одна морква;
- картопля близько 3 штук середнього розміру;
- білокачанна капуста близько 1 штуки.
Приготування:
- насамперед слід капусту гарненько вимити під проточною водою, потім просушити і дрібно нашаткувати;
- додати сіль разом з цукровим піском на свій смак і гарненько розім'яти руками таким чином, щоб в результаті виділився сік;
- тепер слід видавити з лимона сік і додати його в капусту на свій смак;
- цибулю очистити від шкірки і дрібно нарубати;
- морквину разом з картоплею і буряком слід заздалегідь відварити і остудити;
- очистити моркву від шкірки, а потім нарізати її на кубики маленького розміру;
- картоплю також слід порізати на невеликі кубики;
- огірок добре промити під проточною водою, після чого тоненько нарізати його соломкою;
- тепер слід всі підготовлені і нарізані продукти відправити в одну зручну ємність і додати рослинну олію, бажано оливкову;
- тепер
слід варений буряк нарізати на кубики і відправити до решти
інгредієнтів. Цей овоч додається в останню чергу для того, щоб салат не
забарвився в фіолетовий колір.
На останньому етапі приготування страви слід просто всі інгредієнти гарненько перемішати між собою.
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України. Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 граду...
Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України. Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм ...