Візьміть на замітку! Названо продукти, які не можна їсти разом - може стати погано

Щоб зробити їжу смачною, ми змішуємо продукти і отримуємо цікаві страви. Однак виявилося, що деякі такі поєднання здатні завдати шкоди травній системі. Про це пише Timesofindia, перераховуючи найпопулярніші з них, зазначають Патріоти України.

Молоко і банан

Таке часте поєднання продуктів виявилося не зовсім безпечним для здоров'я. Відчуття ситості, яке пов'язане з тим, що організм довго перетравлює цю суміш, може викликати здуття живота і дискомфорт. Також подібне поєднання може спровокувати розлад шлунка. Щоб уникнути цього, додайте до продуктів мускатний горіх, щіпку порошку фенхеля або ж корицю.

Яйця і шинка, бекон

Тяжкість і здуття живота викличе з'єднання декількох білкових продуктів. Як відзначають експерти, негативно впливає на травлення таке поєднання як яйця з беконом або шинкою.

Холодні напої та сир

Не варто поєднувати холодну газовану воду і сир, навіть якщо він – значна частина іншої страви. Здуття живота, болі і дискомфорт – ось чим загрожує вживання, наприклад, піци і «коли».

Кава і сир

Запивати сир-не найкраща ідея. Згідно з даними MedAboutMe, кофеїн не дає повною мірою засвоюватися поживним речовинам. Більш того, він руйнує кальцій. У підсумку, замість корисного сніданку, отримати ви зможете тільки важкість у животі.

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...