
Відварена картопля є дуже популярною стравою, передають Патріоти України.
Адже овоч можна використовувати як смачний гарнір або ж відварити для приготування пюре та популярних видів салатів.
Здавалося б, з варінням цього продукту зможе впоратися навіть дитина.
Однак картопля не завжди виходить смачною. Іноді вона навіть проварюється не рівномірно, що може зіпсувати смак страви.
Досвідчені господині знають про те, що закладати картоплю потрібно виключно у холодну воду. При такому підході коренеплід вийде правильно і смачно відварити.
Якщо ж відправити картоплю в киплячу воду, то результат буде не таким, як ви очікуєте. Верхня частина коренеплоду звариться швидко, проте всередині він може залишитися сирим.
Відомо, що без солі відварити картоплю смачно не вийде. Але цей інгредієнт важливо додавати у відповідний час.
Як правило, досвідчені господині чекають на закипання, потім чекають приблизно 6 хвилин і лише тоді додають сіль.
При такому підході картопля не розварюється, що дозволяє використовувати її для гарніру та салатів.
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...