
Відварена картопля є дуже популярною стравою, передають Патріоти України.
Адже овоч можна використовувати як смачний гарнір або ж відварити для приготування пюре та популярних видів салатів.
Здавалося б, з варінням цього продукту зможе впоратися навіть дитина.
Однак картопля не завжди виходить смачною. Іноді вона навіть проварюється не рівномірно, що може зіпсувати смак страви.
Досвідчені господині знають про те, що закладати картоплю потрібно виключно у холодну воду. При такому підході коренеплід вийде правильно і смачно відварити.
Якщо ж відправити картоплю в киплячу воду, то результат буде не таким, як ви очікуєте. Верхня частина коренеплоду звариться швидко, проте всередині він може залишитися сирим.
Відомо, що без солі відварити картоплю смачно не вийде. Але цей інгредієнт важливо додавати у відповідний час.
Як правило, досвідчені господині чекають на закипання, потім чекають приблизно 6 хвилин і лише тоді додають сіль.
При такому підході картопля не розварюється, що дозволяє використовувати її для гарніру та салатів.
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...