Вода чи молоко? Ось у чому вимочувати хліб для котлет

У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.

Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?

Подробиці

Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.

А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.

Чи потрібно це робити за допомогою молока?

Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.

Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.

Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.

А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо господині обсмажують рис перед варінням

вівторок, 21 січень 2025, 9:14

Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, пере...

ТОП-5 секретів ідеального картопляного пюре

вівторок, 21 січень 2025, 8:15

Картопляне пюре стабільно входить у топ найпопулярніших гарнірів, які підходять до м’яса, риби, овочів. Досвідчені кулінари назвали низку нюансів, які дозволять приготувати ідеальне картопляне пюре, передають Патріоти України. Молоді бульби не підходят...