У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.
Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?
Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.
А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.
Чи потрібно це робити за допомогою молока?
Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.
Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.
Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.
А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...