Вього 1 банка рибної консерви та 3 картоплини - і гора смачних котлет у вас на столі

Це дуже простий і доступний рецепт, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.;
  • Рибна консерва – 1 б.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Манна крупа – 1 ст. л.;
  • Сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Картоплю зварити в мундирі, або очистити і зварити.
  2. Відкрийте баночку рибної консерви (це може бути сардина або скумбрія), рідину злийте та розімніть рибу виделкою.
  3. Цибулю очистити і дрібно порізати, додати її до консерви. За бажжанням, цибулю можна злегка обсмажити.
  4. Остиглу картоплю натерти на дрібній тертці і додати до консерви. Додати, яйце, сіль, перець і манну крупу, перемішати.
  5. Сформувати котлетки і обваляти в манці.
  6. Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлетки з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

А ви це знали? Навіщо додавати борошно до овочевого супу

неділя, 19 січень 2025, 10:07

Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....

ТОП-3 поради шеф-кухарів для найсоковитіших котлет

неділя, 19 січень 2025, 9:12

Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...