Вього 1 банка рибної консерви та 3 картоплини - і гора смачних котлет у вас на столі

Це дуже простий і доступний рецепт, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.;
  • Рибна консерва – 1 б.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Манна крупа – 1 ст. л.;
  • Сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Картоплю зварити в мундирі, або очистити і зварити.
  2. Відкрийте баночку рибної консерви (це може бути сардина або скумбрія), рідину злийте та розімніть рибу виделкою.
  3. Цибулю очистити і дрібно порізати, додати її до консерви. За бажжанням, цибулю можна злегка обсмажити.
  4. Остиглу картоплю натерти на дрібній тертці і додати до консерви. Додати, яйце, сіль, перець і манну крупу, перемішати.
  5. Сформувати котлетки і обваляти в манці.
  6. Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлетки з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...