Це дуже простий і доступний рецепт, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.;
- Рибна консерва – 1 б.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Яйце – 1 шт.;
- Манна крупа – 1 ст. л.;
- Сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Картоплю зварити в мундирі, або очистити і зварити.
- Відкрийте баночку рибної консерви (це може бути сардина або скумбрія), рідину злийте та розімніть рибу виделкою.
- Цибулю очистити і дрібно порізати, додати її до консерви. За бажжанням, цибулю можна злегка обсмажити.
- Остиглу картоплю натерти на дрібній тертці і додати до консерви. Додати, яйце, сіль, перець і манну крупу, перемішати.
- Сформувати котлетки і обваляти в манці.
- Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлетки з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....
Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...