Вього 1 банка рибної консерви та 3 картоплини - і гора смачних котлет у вас на столі

Це дуже простий і доступний рецепт, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.;
  • Рибна консерва – 1 б.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Манна крупа – 1 ст. л.;
  • Сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Картоплю зварити в мундирі, або очистити і зварити.
  2. Відкрийте баночку рибної консерви (це може бути сардина або скумбрія), рідину злийте та розімніть рибу виделкою.
  3. Цибулю очистити і дрібно порізати, додати її до консерви. За бажжанням, цибулю можна злегка обсмажити.
  4. Остиглу картоплю натерти на дрібній тертці і додати до консерви. Додати, яйце, сіль, перець і манну крупу, перемішати.
  5. Сформувати котлетки і обваляти в манці.
  6. Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлетки з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Господиням на замітку! Чи потрібно зливати сік із квашеної капусти

субота, 10 травень 2025, 11:03

Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...

А ви це знали? Що не можна їсти після хурми

субота, 10 травень 2025, 10:12

Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...