
Це дуже простий і доступний рецепт, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.;
- Рибна консерва – 1 б.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Яйце – 1 шт.;
- Манна крупа – 1 ст. л.;
- Сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Картоплю зварити в мундирі, або очистити і зварити.
- Відкрийте баночку рибної консерви (це може бути сардина або скумбрія), рідину злийте та розімніть рибу виделкою.
- Цибулю очистити і дрібно порізати, додати її до консерви. За бажжанням, цибулю можна злегка обсмажити.
- Остиглу картоплю натерти на дрібній тертці і додати до консерви. Додати, яйце, сіль, перець і манну крупу, перемішати.
- Сформувати котлетки і обваляти в манці.
- Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлетки з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...