Вогонь має бути повільним: Шеф-кухар розповів, як правильно готувати омлет

Відомий ресторатор і шеф-кухар Олександр Белькович поділився рецептом найсмачнішого омлету. Шеф-кухар розповів, як найпростіший повсякденний сніданок можна зробити дуже смачним і оригінальним, передають Патріоти України.

«Візьмемо два яйця, 30 грам вершків. Вийде найніжніший, смачний омлет. Просто збиваєте, а потім на сковородочку з антипригарним покриттям наливаєте невелику кількість масла», - радить Белькович. За його словами, туди потрібно залити омлетну масу і готувати на дуже повільному вогні. Крім того, кулінар підкреслив, що під час приготування омлет можна навіть перевернути, щоб він був добре підсмаженим з обох боків. Насправді, головне - це довести його до потрібної кондиції, щоб яйця не пригоріли, саме з цієї причини омлет готується виключно на дуже повільному вогні.
Белькович зазначив, що насправді в омлет також можна додати оригінальну начинку. З яйцями прекрасно поєднуються сир Камамбер, моцарелла, свіжі томати або грибочки. Цю начинку потрібно просто підготувати, а коли омлет буде повністю готовий, акуратно зняти його зі сковороди, викласти начинку і загорнути рулетом. Белькович рекомендує також спробувати омлет разом зі слабосоленим лососем і вершковим сиром.

Ідеально до Великодня! Як приготувати соковиту шинку в духовці

четвер, 2 травень 2024, 3:25

Фудблогер Олексій Міль запропонував ще один рецепт приготування м'яса, передають Патріоти України. «Великодня шинка у духовці — смачна і соковита», — пише фудблогер у соцмережах та розповідає, що потрібно для приготування цієї страви. Час приготування:...

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...