Впораєтеся за 10 хвилин: Швидкий рецепт ікри з баклажанів у мікрохвильовці

Щоб приготувати баклажанну ікру за цим рецептом, вам не знадобиться навіть блендер, а страва буде готова за 10 хвилин. Зазвичай ікра готується довше, текстура забезпечується блендером, у ній багато жиру і крохмалю. Але цей рецепт відрізняється і швидкістю приготування, і простотою, і корисністю, зазначають Патріоти України.

Рецепт ікри з синеньких

Інгредієнти:

  • 1 баклажан
  • 2 помідори
  • 2-3 зубчики часнику

Приготування:

Очистіть баклажан від шкірки, наріжте його кільцями 1,5-2 см. Покладіть баклажан у миску, яку можна гріти в мікрохвильовці.

Візьміть помідори, розріжте навпіл і виріжте білу серединку. Додайте в миску до баклажанів.

Туди ж видавіть або дрібно наріжте часник. Заправте бажаними приправами та сіллю.

Відправте миску під кришкою в мікрохвильовку на 5 хвилин. Потім дістаньте з мікрохвильовки та наріжте овочі ножем або навіть виделкою (м'яка текстура дозволить) на більш дрібні бажаного розміру шматочки. Можете розім'яти все до більш кремової консистенції та додати олію. По можливості дістаньте шкірки помідорів. Смачного!

Джерело: НВ

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...