Відома українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами на своїй сторінці в інстаграм смачним рецептом домашніх слойок з яблучною начинкою. Рецепт доволі легкий та швидкий, ви можете навіть готувати випічку з дітьми, зазначають Патріоти України.
Якщо вам не довподоби яблучна начинка у випічці, ви сміло можете замінити її на сирну з родзинками, іншими фруктами чи ягодами або на густий джем. Головне, щоб останній не витікав з тіста.
Рецепт домашніх слойок з яблуками
Час: 60 – 80 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування тіста перетріть за допомогою блендера сир з цукром до однорідної консистенції.
Додайте до маси яйце, ванільний цукор або екстракт, влийте олію та перемішайте.
Висипте до сирної маси борошно та розпушувач і замісіть тісто.
Накрийте його шаром харчової плівки та відправте в холодильник, доки будете готувати начинку.
Для приготування начинки почистіть яблука та наріжте їх дрібними кубиками.
На сковорідці з вершковим маслом обсмажте шматочки яблук, посипте їх цукром та перемішайте.
Розділіть тісто на чотири частини та сформуйте з них кульки.
Кожну частину тіста розкачайте колом діаметром 26 – 28 сантиметрів. Кожне коло розріжте на 4 рівні частини та зробіть надрізи (гортай карусель з відео).
Загорніть начинку в кожен шматочок тіста.
Випікайте слойки в духовці розігрітій до 180 градусів протягом 20 хвилин.
Готову випічку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...