Особливу увагу варто приділити вибору лимонів, адже від їх якості залежить дуже багато.
1. Спочатку потрібно натерти тверде масло, потім додати до нього просіяне борошно, сіль і гарненько все перемішати.
2. Окремо змішати соду, гашену оцтом і сметану. З’єднуємо обидві суміші і гарненько вимішуємо тісто. Робити це потрібно швидко, щоб масло не встигло дуже розтанути.
3. Тепер ділимо тісто на дві частини і кладемо їх в холодильник (одна частина тіста повинна бути більше другої у два рази).
4. Готуємо начинку. Лимон необхідно подрібнити за допомогою блендера, попередньо видаливши кісточки. Потім додаємо до лимона цукор, крохмаль і добре перемішуємо.
5. Якщо начинка вийшла занадто рідкою, можна додати ще трохи крохмалю. Краще вибирати кукурудзяний крохмаль, тому що він надає випічці особливу хрустку скоринку.
6. Тепер тісто можна дістати з холодильника. Розкладіть більшу частину на дні форми та сформуйте високі бортики. Посипте тісто крохмалем, потім вилийте начинку.
7. Накрийте пиріг другим шматочком тіста. Випікати пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...