Впорається навіть недосвідчена господиня: Рецепт ароматного сливового пирога від Катерини Пєскової

Цей рецепт домашнього пирога від кондитерки чудово підійде для початківців у випічці, або якщо у вас не має багато часу на приготування, а солодкого хочеться. Сливи в рецепті ви сміло можете замінити на вишні, яблука або інші улюблені фрукти чи ягоди, радять Патріоти України.

Щоб приготувати вдома смачний пиріг вам необхідно розморозити сливи, або використати свіжі. Решту інгредієнтів точно знайдуться на кухні будь-якої господині. Аромати домашньої випічки, хрумке тісто та соковиті сливи стану чудовим доповненням до склянки какао, наваристого узвару або чаю.

Рецепт сливового пирога

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. У глибокому посуді збийте вершкове масло з цукром до білої маси.
  2. Додайте просіяне борошно, розпушувач, яйця та замісіть тісто.
  3. Розкачайте тісто в тонкий шар та викладіть у круглу форму для випікання. Не забудьте вкрити її пергаментом.
  4. Сливи розріжте навпіл, видаліть кісточки. Полийте їх лимонним соком та посипте корицею.
  5. Викладіть сливи на тісто та посипте цукром.
  6. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте пиріг протягом 40 хвилин.
  7. Перед подачею до столу, посипте сливовий пиріг цукровою пудрою. Смачного!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...