Впорається навіть недосвідчена господиня: Рецепт дуже смачних голубців із грибами (відео)

Уже впродовж багатьох років голубці залишаються найулюбленішою стравою на столі українців. Вони ніколи не набридають і чудово смакують під час будь-якого свята, застілля та й просто у будній день. Ця страва є універсальною, тож навіть починаючі господині з легкістю зможуть її приготувати. Патріоти України пропонують вам скуштувати голубці з грибами за рецептом блогерки Наталії Сусь, яким вона поділилася на своєму Youtube-каналі.

Інгредієнти:

  • Капуста – 1 шт.
  • Цибуля – 200 г
  • Морква – 300 г
  • Шампіньйони – 400 г
  • Круглий рис – 200 г
  • Вода – 300 мл + 100 мл (для заправки)
  • Томат – 200 г
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Порізати цибулю та поставити смажитися на вогонь. Моркву натерти на тертці та додати до цибулі. Посолити та поперчити.
  2. Гриби порізати.
  3. Частину овочів відкласти до окремої миски. До решти овочів на пательні додати гриби.
  4. Спочатку готувати з накритою кришкою, а потім із відкритою, щоб випаровувалась рідина.
  5. Тим часом промити рис 3-4 рази. Залити водою. Посолити та довести до кипіння, варити 5 хвилин. Після чого дати охолонути.
  6. Рис перемішати з овочево-грибною заправкою.
  7. Підготувати капусту: вирізати качан та опустити головку капусти у киплячу підсолену воду. Варити 2 хвилини. Після чого відразу в каструлі відділити листя. Яке вже повністю стало м`яким – потрібно вийняти, тверде поварити ще 1 хвилину.
  8. Відрізати тверді прожилки на листі.
  9. На листину викласти приблизно 1 столову ложку начинки та загорнути в голубець.
  10. Для заправки потрібно змішати раніше приготовлену моркву з цибулею, морожені помідори або томат. Додати трохи олії та залити гарячою водою. Довести до кипіння.
  11. Залити голубці заправкою. Тушкувати приблизно 30 хвилин.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...