1. Для приготування тіста змішати кефір, топлене масло, яйце, дріжджі, сіль і цукор. Просіяти борошно і розпушувач, замісити тісто. Накрити його поліетиленовою плівкою і залишити на 20 хвилин.
3. Розділити тісто на дві частини. Розкачати кожен пласт на тонкий прямокутник. Всередину кожного — викласти начинку.
4. Тепер формуємо наші пироги. Можна так, як показано на фото, або зробіть так, як вам більше подобається.
5. Застелити форму папером для випічки і перекласти на неї пироги. Змастити верх яєчним жовтком і посипати кунжутом. Випікати 35 хвилин при 180 градусах.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...