1. Для приготування тіста змішати кефір, топлене масло, яйце, дріжджі, сіль і цукор. Просіяти борошно і розпушувач, замісити тісто. Накрити його поліетиленовою плівкою і залишити на 20 хвилин.
3. Розділити тісто на дві частини. Розкачати кожен пласт на тонкий прямокутник. Всередину кожного — викласти начинку.
4. Тепер формуємо наші пироги. Можна так, як показано на фото, або зробіть так, як вам більше подобається.
5. Застелити форму папером для випічки і перекласти на неї пироги. Змастити верх яєчним жовтком і посипати кунжутом. Випікати 35 хвилин при 180 градусах.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...