Збірна м'ясна солянка - неймовірно смачний і ситний суп, який готують з додаванням декількох видів м'яса, копченостей, томатної пасти, солоних огірків і лимона. Таке нестандартне поєднання здатне "підірвати" смакові рецептори, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам приготувати цю першу страву по "кулінарній біблії" наших мам і бабусь - "Книзі про смачну і здорову їжу", яка вперше вийшла ще в 1939-му році пробним тиражем.
На 500 г м'яса (для бульйону):
Ріпчасту цибулю нашаткувати, злегка підсмажити і тушкувати з томатом і маслом, підливши трохи бульйону.
Огірки очистити від шкірки, розрізати на дві частини і нарізати скибочками.
М'ясні продукти (варені і смажені) можуть бути різні: м'ясо, шинка, телятина, нирки, язик, сосиски, ковбаса та інші. Їх слід нарізати тонкими скибочками, покласти в каструлю з приготованою цибулею, додати огірки, каперси, сіль, лавровий лист, залити бульйоном і варити 5-10 хвилин. Можна додати нарізані кружечками помідори.
При подачі до столу в солянку покласти сметану, оливки, скибочки лимона, очищеного від шкірки, дрібно нарізану зелень петрушки або кріп. Маленька підказка: якщо не знайшли каперси, нічого страшного
Друге видання книги "Книги про смачну і здорову їжу" вийшло вже в 1952-му році фантастичним тиражем у 8 млн примірників.
Для радянських людей це була свого роду "кулінарна біблієя". Крім рецептів там було багато кухонних лайфхаків (якщо говорити сучасною мовою). У книзі 424 сторінки, а форматом вона більше стандарту А4.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...