Кожна господиня хоча б раз у житті, але пересолювала першу страву. Це може статися через неуважність або випадково, проте не поспішайте засмучуватися. Виявляється, існує простий та дієвий спосіб виправити ситуацію, передають Патріоти України.
На сторінці sudha.lukka поділилися цікавим лайфгаком, який допоможе врятувати пересолений суп або борщ. Усе, що вам потрібно — це звичайна картоплина та кілька хвилин.
Картопля має природну здатність вбирати рідину разом із розчиненими у ній речовинами, зокрема сіллю. Саме тому вона стає ефективним засобом для корекції пересолених страв.
Якщо у вас під рукою немає картоплі, можна скористатися іншими методами:
Щоб уникнути надлишкового соління, завжди додавайте сіль поступово, маленькими порціями, дегустуючи страву на кожному етапі приготування. Пам’ятайте, що деякі інгредієнти (наприклад, бульйонні кубики чи копченості) вже містять сіль, тому важливо враховувати це під час приготування.
Пересолений суп — це ще не кінець світу. Завдяки простим та доступним методам можна легко виправити ситуацію та насолоджуватися смачною стравою. Тож наступного разу, коли зіткнетеся з цією кулінарною проблемою, ви знатимете, що робити.
Скумбрія, приготовлена за цим рецептом, витримується протягом декількох діб. Маринад зберігає ароматний смак риби, не забиваючи спеціями скумбрію. Готується не швидко, проте результат того вартий, передають Патріоти України. Для приготування треба:. Ри...
Вершкове масло – це базовий продукт, який має бути у кожному холодильнику. Саме тому важливо впевнено знати, що ви купили справжнє масло, а не підробку з додаванням рослинних жирів. Редакція FoodOboz розповість, як самостійно перевірити натуральність м...