Все дуже просто! Як приготувати домашнє морозиво з кавуна

Приготуйте це гарне морозиво всього лише з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.

Фудблогерка Nermin Kapisiz показала цікавий спосіб приготування домашнього кавунового морозива, який сподобається і дорослим, і дітям. Рецепт розрахований на 9 порцій.

Інгредієнти

кавун
500 г
ківі
2 шт.
йогурт натуральний
3 ст. л.

Приготування:

  • Подрібніть кавун у блендері та заповніть ним 2/3 формочки для морозива.
  • Коли він трохи замерзне, вставте палички для морозива і покладіть до морозилки ще на 2-3 години.
  • Наповніть формочки тонким шаром йогурту за допомогою кондитерського пакета та знову поставте до морозильної камери приблизно на 30 хвилин.
  • Потім очистьте ківі від шкірки, подрібніть у блендері та розлийте у форми майже до країв. Поставте до морозилки, поки все не замерзне.
  • Наприкінці дістаньте морозиво з форми та прикрасьте шоколадом.

Поради:

За бажанням до рецепта можна додати цукор.

Смачного!

Хіба можна відмовити собі а задоволенні скуштувати "скибочку" цього смачного й натурального морозива!

Господиням на замітку! Як зі звичайного оселедця під шубою зробити справжній шедевр

п’ятниця, 18 квітень 2025, 6:08

Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України. Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року. Для його приготування вам знадобиться:. Нагадаємо ета...

Лише спробуйте! Картопляне пюре буде удвічі смачнішим, якщо додати один продукт

п’ятниця, 18 квітень 2025, 5:40

Не завжди картопля має такий смак, що нічого не варто додавати. Суттєво покращити смак пюре можна різними способами, але цей один із найкращих, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять під час варіння кидати у воду цілу цибулину або декі...