Все дуже просто: Як приготувати смачні хінкалі

Хінкалі - це різновид пельменів, які найчастіше наповнені м'ясним фаршем. Щоб вони не мали яскраво вираженого смаку баранини, у фарш додається куряче філе і спеції. Завдяки нетиповій начинці страва стає дуже смачною, інформує Ukr.Media,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно — 480 г;
  • вода — 200 мл;
  • крохмаль — 120 г;
  • сіль — 8 г.

Для фаршу

  • м'якоть баранини — 450 г;
  • куряче філе — 130 г;
  • цибуля — 250 г;
  • вершкове масло — 32 г;
  • зелень — 3 г;
  • спеції — 15 г.

Для подачі

  • сметана — 40 г.

Приготування

  1. Для приготування тіста нам потрібно буде змішати борошно, сіль, крохмаль і воду. Після цього треба добре усе вимішати.
  2. Для фаршу на дрібній решітці м'ясорубки прокручуємо баранину, куряче філе і цибулю. Додаємо у фарш вершкове масло, вливаємо 150 мл холодної води, солимо і перчимо.
  3. Тісто нарізаємо на шматочки, вага яких 30 г, і розкачуємо коржі.
  4. Кладемо всередину коржів 60 г фаршу і закручуємо хінкалі.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо готові хінкалі і варимо 12 хвилин. Подаємо страву зі сметаною

Рятують від апатії! Названо продукти, які покращать настрій та зміцнять імунітет

субота, 23 листопад 2024, 12:30

Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...

Буде ідеальним! Плов до святкового столу за найкращим рецептом

субота, 23 листопад 2024, 12:08

Ідеально підібране поєднання продуктів, що створює дійсно святкову страву, яка стане як головною стравою столу,так і головною прикрасою, передають Патріоти України. Червона морква надає цьому плову мальовничого вигляду. Барбарис і родзинки борються за...