Все дуже просто: Як приготувати смачні хінкалі

Хінкалі - це різновид пельменів, які найчастіше наповнені м'ясним фаршем. Щоб вони не мали яскраво вираженого смаку баранини, у фарш додається куряче філе і спеції. Завдяки нетиповій начинці страва стає дуже смачною, інформує Ukr.Media,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно — 480 г;
  • вода — 200 мл;
  • крохмаль — 120 г;
  • сіль — 8 г.

Для фаршу

  • м'якоть баранини — 450 г;
  • куряче філе — 130 г;
  • цибуля — 250 г;
  • вершкове масло — 32 г;
  • зелень — 3 г;
  • спеції — 15 г.

Для подачі

  • сметана — 40 г.

Приготування

  1. Для приготування тіста нам потрібно буде змішати борошно, сіль, крохмаль і воду. Після цього треба добре усе вимішати.
  2. Для фаршу на дрібній решітці м'ясорубки прокручуємо баранину, куряче філе і цибулю. Додаємо у фарш вершкове масло, вливаємо 150 мл холодної води, солимо і перчимо.
  3. Тісто нарізаємо на шматочки, вага яких 30 г, і розкачуємо коржі.
  4. Кладемо всередину коржів 60 г фаршу і закручуємо хінкалі.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо готові хінкалі і варимо 12 хвилин. Подаємо страву зі сметаною

Як зробити ідеальне тонке тісто для піци - секрети піцерій

понеділок, 24 лютий 2025, 12:12

Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачніші

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...