Все дуже просто: Як приготувати смачні хінкалі

Хінкалі - це різновид пельменів, які найчастіше наповнені м'ясним фаршем. Щоб вони не мали яскраво вираженого смаку баранини, у фарш додається куряче філе і спеції. Завдяки нетиповій начинці страва стає дуже смачною, інформує Ukr.Media,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно — 480 г;
  • вода — 200 мл;
  • крохмаль — 120 г;
  • сіль — 8 г.

Для фаршу

  • м'якоть баранини — 450 г;
  • куряче філе — 130 г;
  • цибуля — 250 г;
  • вершкове масло — 32 г;
  • зелень — 3 г;
  • спеції — 15 г.

Для подачі

  • сметана — 40 г.

Приготування

  1. Для приготування тіста нам потрібно буде змішати борошно, сіль, крохмаль і воду. Після цього треба добре усе вимішати.
  2. Для фаршу на дрібній решітці м'ясорубки прокручуємо баранину, куряче філе і цибулю. Додаємо у фарш вершкове масло, вливаємо 150 мл холодної води, солимо і перчимо.
  3. Тісто нарізаємо на шматочки, вага яких 30 г, і розкачуємо коржі.
  4. Кладемо всередину коржів 60 г фаршу і закручуємо хінкалі.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо готові хінкалі і варимо 12 хвилин. Подаємо страву зі сметаною

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Є правила! Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

субота, 7 червень 2025, 21:12

Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...