Хінкалі - це різновид пельменів, які найчастіше наповнені м'ясним фаршем. Щоб вони не мали яскраво вираженого смаку баранини, у фарш додається куряче філе і спеції. Завдяки нетиповій начинці страва стає дуже смачною, інформує Ukr.Media,, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для тіста
Для фаршу
Для подачі
Приготування
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...