Все дуже просто: Як приготувати смачні хінкалі

Хінкалі - це різновид пельменів, які найчастіше наповнені м'ясним фаршем. Щоб вони не мали яскраво вираженого смаку баранини, у фарш додається куряче філе і спеції. Завдяки нетиповій начинці страва стає дуже смачною, інформує Ukr.Media,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для тіста

  • борошно — 480 г;
  • вода — 200 мл;
  • крохмаль — 120 г;
  • сіль — 8 г.

Для фаршу

  • м'якоть баранини — 450 г;
  • куряче філе — 130 г;
  • цибуля — 250 г;
  • вершкове масло — 32 г;
  • зелень — 3 г;
  • спеції — 15 г.

Для подачі

  • сметана — 40 г.

Приготування

  1. Для приготування тіста нам потрібно буде змішати борошно, сіль, крохмаль і воду. Після цього треба добре усе вимішати.
  2. Для фаршу на дрібній решітці м'ясорубки прокручуємо баранину, куряче філе і цибулю. Додаємо у фарш вершкове масло, вливаємо 150 мл холодної води, солимо і перчимо.
  3. Тісто нарізаємо на шматочки, вага яких 30 г, і розкачуємо коржі.
  4. Кладемо всередину коржів 60 г фаршу і закручуємо хінкалі.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо готові хінкалі і варимо 12 хвилин. Подаємо страву зі сметаною

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

середа, 16 квітень 2025, 12:05

Овочі – корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не варт...

Смакота! Як правильно смажити сало, щоб воно зберегло соковитість

середа, 16 квітень 2025, 11:12

Смажене сало може стати чудовою добавкою до багатьох популярних страв, передають Патріоти України. Особливо вдало поєднується сало з картоплею. Компоненти відмінно доповнюють один одного, тому страва стала неймовірно популярною. Але варто знати як, та ...