Стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це - мандарини, передають Патріоти України.
Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.
А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!
Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими
Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.
Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.
Другий спосіб: 30 секунд
Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність.
До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.о стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це — мандарини.
Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.
А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!
Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими
Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.
Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.
Другий спосіб: 30 секунд
Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність. До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...