Стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це - мандарини, передають Патріоти України.
Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.
А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!
Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими
Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.
Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.
Другий спосіб: 30 секунд
Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність.
До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.о стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це — мандарини.
Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.
А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!
Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими
Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.
Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.
Другий спосіб: 30 секунд
Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність. До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...