Все дуже просто! Як за 30 секунд зробити кислі мандарини смачними та солодкими

Стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це - мандарини, передають Патріоти України.

Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.

А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!

Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими

Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.

Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.

Другий спосіб: 30 секунд

Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність.

До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.о стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це — мандарини.

Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.

А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!

Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими

Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.

Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.

Другий спосіб: 30 секунд

Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність. До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...