Все дуже просто! Як за 30 секунд зробити кислі мандарини смачними та солодкими

Стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це - мандарини, передають Патріоти України.

Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.

А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!

Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими

Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.

Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.

Другий спосіб: 30 секунд

Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність.

До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.о стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це — мандарини.

Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.

А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!

Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими

Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.

Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти. А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.

Другий спосіб: 30 секунд

Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб. Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність. До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.

Виходить звичайна каша! ТОП-5 помилок, через які господиня не може приготувати плов

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:09

Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...

Як зробити, щоб відкрите молоко не скисло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...