Все дуже просто! Омлет у кружці нашвидкуруч: Рецепт швидкого і корисного сніданку в мікрохвильовці

Омлет в мікрохвильовці - це прекрасний варіант швидкого і корисного сніданку. Якщо у вас вранці немає часу на приготування складних страв, то на допомогу прийдуть кілька варіантів сніданку, які готуються в мікрохвильовій печі, передають Патріоти України.

Досить змішати необхідні інгредієнти і включити таймер. В цей час ви можете спокійно збиратися на роботу, а перед виходом з дому насолодитися уже готовим сніданком. Пропонуємо вам рецепт омлету, який готується прямо в кружці. За смаком страва не буде відрізнятися від тієї, яку ви традиційно готуєте на сковороді. Однак, часу на підготовку у вас піде менше.

Омлет у кружці нашвидкуруч

Інгредієнти

  • яйця - 2 штуки;
  • червоний перець - 2 ст. ложки;
  • подрібнений шпинат - 1/4 чашки;
  • сир фета - 1 ст. л;
  • нарізана зелена цибуля - 1 ч. л;
  • мелений перець - за смаком

Змастіть чашку, яку можна ставити в мікрохвильову піч, рослинною олією. Розбийте яйця в чашку і ретельно збовтайте їх виделкою, як традиційно на омлет.

Додайте червоний перець, шпинат, розім'яту фету, зелену цибуля і мелений перець за смаком. Акуратно перемішайте всі інгредієнти. Можна при бажанні дрібно нарізати помідор. Поставте кружку з омлетом в мікрохвильову піч на 1 хвилину і 30 секунд.

Дістаньте чашку з мікрохвильовки і подавайте омлет разом з підсмаженим хлібом. Можна їсти страву прямо з кружки, або перекласти омлет на тарілку. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Що кажуть вчені про користь кісткового бульйону для здоров'я

вівторок, 7 жовтень 2025, 17:50

Кістковий бульйон нині став популярним продуктом харчування. Часто його називають "рідким золотом", адже вважається, що такий бульйон є порятунком від застуди, може полегшити біль у суглобах, а також позитивно впливає на шкіру та травлення, передають П...

Ви готуєте курку неправильно! Шефи розкрили головний секрет

вівторок, 7 жовтень 2025, 12:05

Скільки разів куряча грудка виходила сухою та прісною? Троє шеф-кухарів поділилися одним простим секретом, який робить курку ніжною, соковитою та ароматною, передають Патріоти України. Всі троє кухарів радять: не маринуйте, а засолюйте. Засолювання змі...