Якщо ви пересолили суп, то не поспішайте засмучуватися, виливати першу страву і думати, як і з чого приготувати нову. Є способи, що врятують ситуацію. Оберіть один із них і ваш суп буде смачним, передають Патріоти України.
Зауважимо, що доломите можна лише тоді, якщо ви всипали на чайну ложку більше, а не на пів сільнички.
Найпростіший варіант – розбавити бульйон водою, але іноді він може зіпсувати смак супу, якщо він і без цього не був наваристим.
Ви можете додати до пересоленого супу крохмалисті продукти, зокрема більше картоплі або ж рис, тоді вони візьмуть сіль на себе. Ваша перша страва буде на смак в міру солоною.
Якщо ви готували крем-суп, то варіант із додаванням води чи додаткового бульйону не підійде. Лише можна зварити додаткову порцію овочів чи грибів, щоб зробити пропорцію страві.
Пом’якшити смак солоного грибного чи рибного супу можуть вершки, а також лимонний сік.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...