Все можливо! Як винахідливі господині виправляють смак пересолених котлет

Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України.

Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву.

Подробиці

Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини.

Разом із парою вийде зайва сіль. А самі котлети стануть ще більш пишними та смачними.

Якщо такої техніки вдома немає, викладіть котлети на сковорідку, залийте їх водою і тушкуйте під закритою кришкою.

Цей спосіб хороший тим, що до котлет на сковорідку можна викласти відразу і картоплю, залити соусом страву і приготувати повноцінну вечерю.

Ще один простий спосіб врятувати пересолені котлети – приготувати підливу.

Зваріть овочевий бульйон, додайте масла і борошна та варіть бульйон, доки він не загустіє.

Залийте цією підливою котлети і відправте в духовку на 10 хвилин. Підлива вбере зайву сіль.

Пересолені котлети можна запекти в духовці разом із картоплею або макаронами під вершковим соусом.

Вийде дуже смачна запіканка, а про те, що котлети були пересолені, ніхто не здогадається.

Як досвідчені господині використовують шкірки з сала

понеділок, 10 березень 2025, 17:12

Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України. Однак створення т...

Є секрет! Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’яка і легко відкушувалась

понеділок, 10 березень 2025, 16:10

Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона...