Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України.
Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву.
Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини.
Разом із парою вийде зайва сіль. А самі котлети стануть ще більш пишними та смачними.
Якщо такої техніки вдома немає, викладіть котлети на сковорідку, залийте їх водою і тушкуйте під закритою кришкою.
Цей спосіб хороший тим, що до котлет на сковорідку можна викласти відразу і картоплю, залити соусом страву і приготувати повноцінну вечерю.
Ще один простий спосіб врятувати пересолені котлети – приготувати підливу.
Зваріть овочевий бульйон, додайте масла і борошна та варіть бульйон, доки він не загустіє.
Залийте цією підливою котлети і відправте в духовку на 10 хвилин. Підлива вбере зайву сіль.
Пересолені котлети можна запекти в духовці разом із картоплею або макаронами під вершковим соусом.
Вийде дуже смачна запіканка, а про те, що котлети були пересолені, ніхто не здогадається.
Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України. Однак створення т...
Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона...