
Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.
Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.
Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.
Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним.
Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!
Міцні та щасливі стосунки будуються не на гучних жестах, а на щоденних дрібницях, які з часом стають звичкою. Психологи стверджують: саме ці прості дії найчастіше об’єднують пари на роки, передають Патріоти України. 1. Вони закінчують день разом Щасли...
Вершкове масло - базовий продукт на кухні, але саме з ним найчастіше трапляються розчарування. На полиці воно виглядає однаково, а вдома раптом виявляється без смаку чи з дивною консистенцією. Щоб не переплачувати за підробку, варто знати кілька прости...