Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.
Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.
Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.
Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним.
Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!
Пшоняна каша – відмінний гарнір для м’яса, птиці чи овочів. Зварена на молоці, вона може послужити і дуже ніжною і смачною основною стравою. Однак іноді покуштувавши кашу, приготовлену з пшона, в роті залишається неприємний гіркий присмак, передають Па...
Шарлотка – страва, яку люблять і діти, і дорослі. Звісно, цю випічку важко назвати дієтичною. Однак вона неймовірно апетитна. Тому від страви не відмовляються навіть ті люди, які не дуже полюбляють солоденьке, передають Патріоти України. Приготування я...