Все просто! Дізнайтесь, що може зробити яєчню вдвічі смачнішою

Яєчню вміють готувати майже всі. Чому майже? Зрештою, є певний відсоток людей, які не опанували навичку смаження яєць, передають Патріоти України.

Порада №1

Рекомендується смажити яєчню під кришкою. Це дасть можливість рівномірно приготувати всі частини яйця. Але дивіться уважно, щоб не перетримати. Буквально декілька зайвих секунд приготують жовток так, що він більше не буде рідким.

Порада №2

Смажити на соняшниковій чи оливковій олії можна, але краще замінити на розтоплене вершкове масло. Посоліть його трохи. Така яєчня набагато смачніша, тому не жалійте масла. Страва буде мати більш яскравий та приємний смак, а не олійний.

Порада №3

Пам’ятайте про правильну температуру. Найперше потрібно розігріти сковороду та починати смажити яєчню на сильному вогні. Тривалість приблизно 1 хвилина. Потім вогонь зменшують та роблять середнім. Як тільки стане ясно, що яєчня майже дійшла до готовності, вогонь знову роблять максимальним.

Ці поради дадуть можливість приготувати смачну яєчню, якою ви будете пишатись. Смачного!

Всі роблять це неправильно: Коли пити каву, щоб не нашкодити собі

субота, 16 серпень 2025, 12:45

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...

Ви не повірите, що трапиться, якщо пити воду з лимоном щоранку! Експерт розкрив правду

субота, 16 серпень 2025, 10:14

Лимонна вода вранці - це популярний ритуал багатьох знаменитостей, як-от Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон та Наомі Кемпбелл. Але чи дійсно цей простий напій приносить користь здоров’ю і красі? Експерт, доктор аюрведичної медицини Вайдья Кальян Індукур...